Απίστευτη ομοιότητα! H Beyoncé στα 9 της χρόνια ήταν ίδια η Blue-Ivy

Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τη μαμά από την κόρη

Απίστευτη ομοιότητα! H Beyoncé στα 9 της χρόνια ήταν ίδια η Blue-Ivy

Έγινε γνωστή στα τέλη των 90s μέσω του συγκροτήματος Destiny’s Child στο οποίο ήταν μέλος και η μεγάλη επιτυχία που γνώρισε τόσο το συγκρότημα όσο και η ίδια, την οδήγησαν στην απόφαση να ακολουθήσει solo καριέρα. Από το 2003 μέχρι και σήμερα, η Beyoncé έχει πουλήσει δεκάδες εκατομμύρια άλμπουμ και θεωρείται πλέον μία από τις πιο καταξιωμένες και εμπορικές τραγουδίστριες που έχουν περάσει ποτέ από το παγκόσμιο στερέωμα.

Το 2012, η τραγουδίστρια γέννησε το πρώτο της παιδί με τον Jay-Z, την Blue-Ivy Carter, ενώ τον Ιούνιο του 2017 απέκτησαν δίδυμα, τον Sir και τη Rumi Carter. Ειδικά η Blue-Ivy πολλές φορές έχει εμφανιστεί σε σόου και events μαζί με τους γονείς της κι έχει δείξει στο κοινό από πολύ νωρίς ότι είναι μία μικρή diva.

Αυτό που πιθανώς δεν ήξερες, όμως, είναι ότι η ομοιότητα με τη μαμά της σε μικρή ηλικία είναι τεράστια και μία φωτογραφία της Beyoncé από όταν ήταν 9 χρονών (1990) έρχεται να στο αποδείξει. Στο στιγμιότυπο, η τραγουδίστρια βρίσκεται σε έναν χώρο που μοιάζει να είναι κομμωτήριο και της φτιάχνουν τα μακριά μαλλιά της. Ειδικά όντας γυρισμένη προφίλ, δεν είμαστε σίγουρες αν αυτή που βλέπουμε είναι η Beyoncé ή η Blue-Ivy.

Δες τη φωτογραφία και το βίντεο που ακολουθούν.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Beyoncé, 1990.

A post shared by Lost In History (@lostinhistorypics) on

Διάβασε επίσης: Η Angelina Jolie στα 16 της είναι ίδια με την κόρη της