Η Evangelia πέρα από τη φωνή της είναι viral στο Tik Tok και για τα videos της με «άρωμα» Ελλάδας

Η νεαρή τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από το ντουέτο της με την Ελένη Φουρέιρα, στα viral βίντεό της χορεύει παραδοσιακούς χορούς και μαγειρεύει ελληνικά φαγητά με ένα twist.

Την Evangelia μπορεί να την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το ντουέτο που έκανε με την Ελένη Φουρέιρα στο κομμάτι Fotiá, όμως οι live εμφανίσεις της στην Αμερική είναι όλες sold out.

Παρ' όλα αυτά, μπορεί να έχει τύχει να την δεις στο feed σου στο Instagram να χορεύει παραδοσιακούς χωρούς σε διάφορα μέρη στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα, αφού η ίδια μεγαλώνοντας μεταξύ της μικρής φάρμας της γιαγιάς της στην Κρήτη και το σπίτι των γονιών της στο New Jersey έχει μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα.

https://www.instagram.com/reel/CtxZXCsJGjr/

Άλλωστε και τα τραγούδια της, μπλέκουν την μοντέρνα urban pop μουσική με ήχους από την Ελλάδα, με σύγχρονα club beats και μελωδίες.

Tα βίντεό της στο Tik Tok είναι απολαυστικά και έχουν πολλές χιλιάδες likes

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, η Evangelia αγαπάει πολύ την Ελλάδα γι' αυτό στα social media της - στα οποία είναι πολύ ενεργή - θα δεις ότι σε πολλά από τα βίντεο που έχει δημοσιεύσει χορεύει πεντοζάλι ή μαγειρεύει ελληνικές συνταγές.

https://www.instagram.com/reel/CujSJb6IsHk/

Τώρα τελευταία, βέβαια στις συνταγές που φτιάχνει δοκιμάζει να αναμειγνύει και υλικά που με απρόσμενο τρόπο ταιριάζουν μεταξύ τους, όπως έκανε με την σπανακόπιτα που έφτιαξε πρόσφατα με ζύμη από μπανάνα και οι fans της ξετρελάθηκαν.

Τα βίντεο όμως, της pop τραγουδίστριας που έχουν συγκεντρώσει πολλά likes και σχόλια είναι αυτά στα οποία τραγουδάει κομμάτια όπως της Miley Cyrus ή της Loreen στα ελληνικά.

https://www.instagram.com/reel/Cxd0owzA8uQ/

Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που στα σχόλιά τους γράφουν πως θα την ήθελαν να συμμετάσχει με την Ελλάδα στην Eurovision και όπως είχε κι η ίδια εξομολογηθεί στη συνέντευξή της στο ΤeenQueen.gr αυτό θα ήταν κάτι που θα της άρεσε πολύ. Χαρακτηριστικά, έχει αναφέρει: «Πιστεύω ότι αν είχα την τιμή να πάω θα μπορούσα να κάνω την χώρα μας περήφανη. Εγώ και η εταιρεία μου, Panik Records θα κάνουμε την προσπάθειά μας και βλέπουμε. Όπως λέω πάντα, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Πιστεύω πολύ στο σύμπαν».

Κάτι που δεν ήξερες για την Evangelia

H Evangelia είχε αποκαλύψει στην συνέντευξή της στο ΤeenQueen.gr και κάτι που ίσως δεν γνώριζες, ότι δηλαδή έχει σπουδάσει παιδαγωγικά κι έχει εργαστεί στο παρελθόν ως δασκάλα. Όπως είχε πει: «Αν δεν ήμουν τραγουδίστρια σήμερα το μόνο άλλο πράγμα που θα μου άρεσε είναι να είμαι πάλι δασκάλα. Αγαπούσα αυτή τη δουλειά αλλά ταυτόχρονα αγαπούσα πολύ και την μουσική. Όταν ήμουν δασκάλα δούλευα την ημέρα και τα βράδια έτρεχα στη Νέα Υόρκη σε στούντιο για διάφορες εμφανίσεις. Είχα μπει σε έναν κύκλο ας το πούμε με μουσικούς της πόλης. Πάντα σκεφτόμουν «πως θα ήταν αν μπορούσα να αφιερώσω όλο μου τον χρόνο στη μουσική;» αλλά δεν θα άφηνα την ασφάλεια της δουλειάς από μόνη μου. Όταν λοιπόν έγιναν περικοπές στο σχολικό σύστημα όπου δούλευα, απολύθηκαν όλες οι νέες δασκάλες και έχασα την δουλειά μου. Αυτό όμως το είδα σαν σημάδι από το σύμπαν για να αφοσιωθώ στην μουσική μου. Κάτι μέσα μου μου έλεγε να κάνω αυτή την προσπάθεια και είπα «μια ζωή την έχω, θα ακολουθήσω το όνειρο μου».

Κι έτσι ακριβώς έγιναν τα πράγματα και τώρα ζει το όνειρό της στον χώρο της μουσικής.

https://www.instagram.com/p/CtuFifIITWJ/

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved