Η ξεκαρδιστική φάρσα της διάσημης τραγουδίστριας σε μαγαζί με donuts

Οι πελάτες δεν καταλάβαιναν τι συμβαίνει και πώς να τους αδικήσεις;

Είναι μία από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες που έχουν αφήσει το στίγμα τους στο είδος της pop μουσικής. Έχει κερδίσει 6 βραβεία Grammy, 3 MTV και 1 Latin Award και βρίσκεται πίσω από μεγάλες παγκόσμιες επιτυχίες, όπως «Moves Like Jagger», «Genie In A Bottle» και «Lady Marmalade». Το 2018, κυκλοφόρησε ένα ντουέτο με τη Demi Lovato («Fall In Line»), για το οποίο είναι φέτος προτεινόμενες για Grammy στην κατηγορία Best Pop Duo/Group Performance.

Δε μιλάμε, φυσικά, για άλλη από την Christina Aguilera. Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή του Jimmy Kimmel στην Αμερική κι έκανε φάρσα σε ανυποψίαστους πελάτες μαγαζιού με donuts. Την ώρα που ο κόσμος προσπαθούσε να αποφασίσει τι προϊόν θα επιλέξει ή περίμενε να κάνει την αγορά του, η Christina βρισκόταν στο πίσω μέρος του μαγαζιού και με ένα μικρόφωνο στο χέρι τραγουδούσε στη μουσική των τραγουδιών της στίχους που της έρχονταν εκείνη την ώρα ανάλογα με το τι έκανε ο καθένας.

Όπως ήταν λογικό, οι πελάτες στην αρχή δεν καταλάβαιναν τι συμβαίνει και, παρά το ότι συνειδητοποιούσαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι η Christina βρισκόταν εκεί και τους έκανε φάρσα. Όταν στο τέλος έβγαινε και πήγαινε να τους αποκαλυφθεί, εκείνοι δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους.

Δες την ξεκαρδιστική φάρσα στο βίντεο που ακολουθεί.



Διάβασε επίσης: Αυτά τα νέα για την Demi Lovato περιμέναμε καιρό για να τα ακούσουμε!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved