Ποια είναι τελικά η Νεφέλη Μεγκ που έχει «ταράξει» το διαδίκτυο;

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη νεαρή νομικό, που πήρε συνέντευξη από τον Πρωθυπουργό.

Η Nefeli Meg αποτελεί το πρόσωπο των ημερών, καθώς έχει βρεθεί στο επίκεντρο της συζήτησης και του ενδιαφέροντος για την συνέντευξη, που της έδωσε ο Πρωθυπουργός της χώρας μας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ποια είναι, όμως, τα βασικότερα που χρειάζεται να γνωρίζεις για εκείνη; Σου τα έχουμε συγκεντρώσει όλα στις παρακάτω γραμμές. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να καθίσεις αναπαυτικά στον καναπέ σου και να συνεχίσεις το διάβασμα. Ας ξεκινήσουμε!

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη Nefeli Meg

Η Νεφέλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Έδεσσα το 1997. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του ΑΠΘ, πέρασε επιτυχώς τις εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου, αλλά απόφασισε να αλλάξει επαγγελματική πορεία, καθώς οι καλλιτεχνικές της ανησυχίες ήταν έντονες. Έτσι, ασχολείται πια με την κωμωδία και το YouTube. Ταυτόχρονα, μέσα από τα βίντεο και τις δημοσιεύσεις της στο Instagram αναλύει με έναν μοναδικό, απλό και σαφή τρόπο καθημερινά νομικά ζητήματα, τα οποία μπορούν να γίνουν κατανοητά από τον κάθε έναν από εμάς.

Λατρεύει τα ζώα, έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στις γάτες, αγαπάει το καλό φαγητό και εκνευρίζεται με τα ασυμμάζευτα, χαοτικά δωμάτια.

Η περιουσία και τα κέρδη της Zendaya είναι ο ορισμός του Euphoria

Πλέον μπορείς να την απολαύσεις για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο stand up show της στο «Arch» στο Γκάζι, που φέρει τον τίτλο Boukla 99, όπως και το εβδομαδιαίο της Podcast, που δημοσιεύεται κάθε Τρίτη στο Spotify, ενώ πριν από λίγες ημέρες εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο «Πόσο δίκαιο έχεις;» σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Κάκτος. Πρόκειται για έναν οδηγό του ελληνικού νομικού συστήματος, ώστε να μπορέσεις να κατανοήσεις βασικές έννοιες και ζητήματα, που άπτονται της επικαιρότητας, ακόμα κι αν δεν έχεις ιδέα από τη νομική επιστήμη.

Ταυτόχρονα, το Νοέμβριο του 2022 σε συνέντευξη της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή «The 2night Show» η νεαρή κωμικός δήλωσε αναφορικά με την τηλεοπτική της παρουσία στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, «Γεια Σου»: «Η τηλεόραση γενικότερα μου αρέσει, αν και δεν μπορώ να μιλάω τόσο ελεύθερα όπως στο διαδίκτυο, εξαρτάται από την εκπομπή, εξαρτάται και από την ζώνη της εκπομπής. Διαφορετικά τα συζητούσαμε και διαφορετικά έγιναν στην υλοποίηση, απ’ ότι κατάλαβα ήταν λίγο όλη σε μια… Νεφέλη, σε ένα σύννεφο και με βάλανε στο πάνελ. Εγώ όμως δεν ήθελα να μείνω στο πάνελ. Μόνη μου έφυγα και ήταν φοβερά φιλικοί όλοι και η Μαρία ήταν υπέροχη, όπως και όλα στην εκπομπή αυτή». Εδώ και λίγες εβδομάδες μπορούμε να την απολαύσουμε στο πλευρό της Ελίνας Παπίλα κάθε Σαββατοκύριακο στον Ant1 στην εκπομπή «Είμαστε Μαζί».

Εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε κάθε επιτυχία, να συνεχίσει να δημιουργεί, να ακολουθεί τα όνειρά της και να κάνει όσα γεμίζουν την ψυχή της με ευτυχία.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved