Οι αινιγματικές φωτογραφίες της Hailey Baldwin σε εξωτικό προορισμό

Και μάλλον σχετίζονται πολύ περισσότερο με το γάμο της με τον Justin Bieber απ' όσο νομίζεις

Ο θρησκευτικός γάμος της Hailey Baldwin (Bieber) και του Justin Bieber καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου κι αυτό γιατί το ίδιο το ζευγάρι, προφανώς, ακόμα δε θέλει να μοιραστεί με το κοινό περισσότερες λεπτομέρειες. Οι τελευταίες πληροφορίες που είχαμε έδειχναν την 1η Φεβρουαρίου (την ημέρα των γενεθλίων του Justin) να είναι η επικρατέστερη ημερομηνία για το γάμο τους, όμως, τίποτα δε φαίνεται να είναι σίγουρο ακόμα.

Στις 24 Ιανουαρίου, πηγή είπε στο People της Αμερικής ότι η Hailey κι ο Justin ψάχνουν τροπικούς προορισμούς για την τοποθεσία του γάμου τους, αφού και οι δύο τους τούς λατρεύουν. Μόλις τρεις ημέρες μετά, η Hailey ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες, όπου ποζάρει σε κάποιον παραλιακό προορισμό με μαγιό, χωρίς όμως να υπάρχει το location για να δούμε πού ακριβώς.

Όπως καταλαβαίνεις, δε θα μπορούσαμε να μην αναρωτηθούμε αν υπάρχει κάποια σύνδεση κι αν, ας πούμε, η Hailey βρίσκεται εκεί στα πλαίσια της απόφασης της τοποθεσίας του γάμου τους. Να σου πούμε, επίσης, ότι μπορεί ο Justin να μη φαίνεται σε κάποια από τις φωτογραφίες, αλλά έχει να κάνει δημοσίευση στο Instagram από τις 20 του μήνα, επομένως θα μπορούσε να είναι μαζί της και να είναι αυτός που τραβάει τις φωτογραφίες, για παράδειγμα.

Μέχρι το επόμενο -ελπίζουμε πιο διαφωτιστικό- post, αναμένουμε.

Δες τη Hailey στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Διάβασε επίσης: Η selfie της Hailey Baldwin με τη μαμά του Justin Bieber: Πόσο μοιάζουν πεθερά και νύφη;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved