Είναι ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης ο «χαμένος» αδερφός του Rafael Kas; Ο Βασίλης Μίχας έτσι πιστεύει

Οι νεαροί πρωταγωνιστές της σειράς «Η Γη της Ελιάς» μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Αν ασχολείσαι ενεργά με το TikTok, θα γνωρίζεις καλά τον Έλληνα «βασιλιά» της πλατφόρμας, Ραφαήλ Καριωτάκη. Ο νεαρός πρωταγωνιστής της σειράς «Η Γη της Ελιάς» είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς χρήστες του app, με τα videos του να γίνονται συχνά viral.

Ο 25χρονος έχει δεθεί πολύ με τους συμπρωταγωνιστές του (Ιφιγένεια Τζόλα, Αφροδίτη Λιάντου, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου κ.ά.) και δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρουν όλοι μαζί μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Πριν λίγους μήνες το αγαπημένο παρεάκι έκανε καλοκαιρινές διακοπές στο Πόρτο Χέλι, χαρίζοντάς μας fun στιγμιότυπα.

Alex Cooper: Ποια είναι η 26χρονη που έχει βάλει «φωτιά» στο Spotify με το ανατρεπτικό της podcast

Αλέξανδρος Σκουρλέτης και Rafael Kas μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Πριν λίγα 24ωρα ο Ραφαήλ Καριωτάκης δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη. Οι δύο ηθοποιοί φορούν παρόμοιο outfit και οι fans έσπευσαν να τονίσουν πόσο πολύ μοιάζουν. Ανάμεσα στα εκατοντάδες υποστηρικτικά σχόλια, ξεχώρισε αυτό του συμπρωταγωνιστή τους, Βασίλη Μίχα.

https://www.instagram.com/p/CjyB8mjMe54/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
rafaelkas2

Ο νεαρός ηθοποιός-μοντέλο έγραψε κάτω από το post: «Ίδιοι» και η αλήθεια είναι πως συμφωνούμε απόλυτα μαζί του.

Λίγο αργότερα ο Rafael Kas έδωσε τη δική του απάντηση γράφοντας: «Αν είχαμε 1 ευρώ για κάθε άνθρωπο που μας το έλεγε....(εννοώντας ότι τους το αναφέρουν αρκετά συχνά)».

Σε συνέντευξή του στο TeenQueen και την Μαρία Ροδίτη ο Rafael Kas είχε αποκαλύψει: «Όταν ασχολούμουν μόνο με το TikTok αφιέρωνα ακόμα και 8ωρο. Όχι μόνο για να δημιουργήσω βίντεο, αλλά και να κάνω live, να ψάξω τι θα ανεβάσω, τι είναι trending, να μου έρθει η δική μου ιδέα πάνω στο trend. Τώρα σίγουρα και λόγω των γυρισμάτων αφιερώνω λιγότερο χρόνο».



Όλα όσα θέλεις για τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη:

https://www.instagram.com/p/CV-W2bjooED/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
  • O Αλέξανδρος Σκουρλέτης είναι 25 ετών.
  • Ο πατέρας του είναι ο θεατρικός σκηνοθέτης Γιάννης Σκουρλέτης.
  • Η μητέρα του είναι μεταφράστρια γαλλικών.
  • Πέρασε στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών, Τοπογράφος, ωστόσο δεν τον κέρδισαν οι σπουδές του, αλλά η ηθοποιία, όπως είχε αναφέρει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του: «Στο θέατρο βρήκα αυτό που έψαχνα. Τελείωσα το 2019 τη Σχολή του Θεάτρου Τέχνης «Κάρολος Κουν». Μέσα από κάστινγκ για τη «Γη της ελιάς» πήρα τον ρόλο του Αλέξη, καθώς ο Ανδρέας Γεωργίου πίστεψε σε μένα».

Πηγή κεντρικής: rafaelkas_

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Rafael Kas: «Έχω γνωρίσει θαυμάστριά μου μέσω TikTok και βγήκαμε ραντεβού»

O Rafael Kas μιμείται τη Σοφία Χατζηπαντελή σε ένα επικό TikTok βίντεο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved