Αlexia Up In The Hype: Το κορίτσι του FY είναι ψυχολόγος-influencer και κάνει χαμό στο TikTok

Το δημοφιλές κορίτσι των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δέχεται καθημερινά μηνύματα θαυμαστών για θέματα ψυχικής υγείας και όχι μόνο.

Η Alexia Up In The Hype είναι η ξανθιά καλλονή σύντροφος του FY και δημοφιλής influencer. Η εντυπωσιακή νεαρή έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες αλλά τα τελευταία χρόνια υπερίσχυσε η αγάπη της για την ψυχολογία με την οποία έχει παθιαστεί και ασχολείται επαγγελματικά.

Η δημοφιλής influencer έχει περισσότερους από 100 χιλιάδες followers στο Instagram ενώ ο λογαριασμός της στο TikTok συγκεντρώνει εκατοντάδες χιλιάδες προβολές και likes. Η εντυπωσιακή κοπέλα δημοσιεύσει συχνά videos από την καθημερινότητά της, δείχνοντάς μας την beauty ρουτίνα της ή δραστηριότητες που κάνει με τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον τράπερ FY.

Σε πρόσφατη συνέντευξή τη στο okmag.gr, η Alexia ανέφερε: «Θα έλεγα ότι το φλερτ έχει σχεδόν πεθάνει στις μέρες μας. Πιο πολύ λαμβάνω χυδαία μηνύματα τα οποια αντιμετωπίζω με μπλοκ» απαντά σε ερώτηση για το αν τη φλερτάρουν στα social media.

«Με το instagram νιώθω πιο κοντά με το κοινό μου, διαβαζοντας τις απαντάσεις τους στα «qna» και τα «dm» που μου στέλνουν. Το Tiktok μου έδωσε βήμα, είναι αυτό που με έκανε να ασχοληθώ πιο ενεργά με projects που είχα στο μυαλό μου», συμπληρώνει.

https://www.instagram.com/p/CaxJyXPqhS_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το TikTok της Selena Gomez μετά τις δηλώσεις - «φωτιά» της Hailey Bieber για τον Justin

Η σχέση με τον FY

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 3,5 χρόνια και πραγματοποιεί συχνά κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Η Alexia στηρίζει έμπρακτα τον αγαπημένο της και δίνει το παρών σε live του ή τον συνοδεύει σε κοσμικά events.

«Συγκατοικούμε από τους πρώτους μήνες της σχέσης μας, δηλαδή εδώ και 3,5 χρόνια. Ο γάμος για εμάς ειναι γραφειοκρατία και ενα πάρτυ για συγγενείς και φίλους, ανήκει στα μελλοντικά μας σχέδια, δεν αποτελεί προτεραιότητα αυτή τη στιγμή», δηλώνει το κορίτσι του FY.

https://www.instagram.com/p/Ce4CfMOqplJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ακόμη και τα ελαττώματά του στο τέλος της ημέρας μού φαίνονται cute. Είναι σπάνιος άντρας. Με κάνει να νιώθω την πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο με τον τρόπο που με αγαπάει. Έχει πηγαία ευγένεια και καλοσύνη. Είναι εργατικός, πολύ ταλαντούχος, έχει στόχους και δε φοβάται να δείξει την ευαίσθητη πλευρά του», τονίζει στο okmag.gr η Alexia Up in the Hype.

Πηγή κεντρικής: upinthe_hype

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η εξομολόγηση της Lily Collins για τις διατροφικές διαταραχές και τη μεγάλη «νίκη» της

H Dua Lipa είναι full in love με τον Trevor Noah και αυτό βγαίνει προς τα έξω

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved