H φωτογραφία-απόδειξη πως η Malia Obama είναι ίδια η μαμά της, Michelle

Η 24χρονη κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και η Michelle Obama μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Η Malia Obama είναι η 24χρονη κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Barack Obama και της συζύγου του, Michelle. Η νεαρή απόφοιτος του Harvard έχει πολύ καλή σχέση με τους γονείς της και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εμφανιστεί μαζί τους σε επίσημα events.

Josephine Langford: 10 facts που δεν ήξερες για την Tessa του After

H throwback φωτογραφία της μαμάς της αποδεικνύει πόσο πολύ μοιάζουν

Πριν λίγα 24ωρα η Michelle Obama μοιράστηκε στο Instagram μια #throwback φωτογραφία της από το 1991. Αυτό που έσπευσαν όλοι να σχολιάσουν είναι το πόσο πολύ μοιάζει με την μεγάλη της κόρη, Malia. Στην ασπρόμαυρη εικόνα που θα βρεις παρακάτω, η ομοιότητα μεταξύ των 2 γυναικών είναι εμφανής.

obama4

Η Μalia είναι σήμερα περίπου στην ίδια ηλικία με τη μαμά της στη φωτογραφία. Η 24χρονη δεν ακολούθησε τα χνάρια των διάσημων γονιών της και χαράζει τη δική της πορεία. Εργάζεται επιτυχώς ως σεναριογράφος ενώ έχει προηγηθεί η συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά «Girls» του HBO ως εκπαιδευόμενη.

https://www.instagram.com/p/CCbb9i1FTrn

Η 24χρονη μετακόμισε στο Los Angeles πέρυσι και έπιασε δουλει στη νέα του σειρά του Donald Glover, «Hive». Μιλώντας στο Vanity Fair νωρίτερα φέτος, ο Glover ανέφερε για τη δουλειά της Μalia: «Το στυλ γραφής της είναι υπέροχο. Είναι ακριβώς όπως, ένα εκπληκτικά ταλαντούχο άτομο. Είναι πραγματικά συγκεντρωμένη και εργάζεται πολύ σκληρά».

Η επαγγελματική επιτυχία της Malia δεν αποτελεί έκπληξη για τους γονείς της αφού στο παρελθόν έχουν εκφράσει το πόσο περήφανοι είναι τόσο για την 24χρονη όσο και για την αδερφή της, Sasha.

Πηγή κεντρικής: apimages.com


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Charlie D' Amelio, Addison Rae και άλλοι 5 stars με τους περισσότερους followers στο ΤikTok

Ο Tom Holland δεν συνόδευσε τη Zendaya στα Emmys και όλοι μιλούν για χωρισμό

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved