Η Αντιγόνη Νεοφύτου κάνει τις πιο Instagramable διακοπές στην Ιταλία

Η νεαρή πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς» περνά ξέγνοιαστες στιγμές και παραδίδει μαθήματα πόζας.

Λίγο πριν επιστρέψει στις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις η Αντιγόνη Νεοφύτου πραγματοποίησε ένα ταξίδι στην όμορφη Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο και τη Ρώμη.

Η 24χρονη πρωταγωνίστρια, που γνωρίσαμε καλύτερα από την σειρά του ΜΕGA «Η Γη της Ελιάς», έχει ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το προφίλ της στο Instagram δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις influencers. Εδώ και λίγα 24ωρα η ηθοποιός κάνει ένα mini tour στην Ιταλία με τον σύντροφό της και μέσα από το προφίλ της είδαμε πολλά αξιοθέατα αλλά και καταστήματα που επισκέφτηκε.

Αντιγόνη Νεοφύτου: «Με έχουν χαρακτηρίσει ως… Τσακ Νόρις για τον ρόλο μου και γέλασα πολύ»

Οι διακοπές της Αντιγόνης Νεοφύτου στην Ιταλία

Απόλυτα κομψή και ευδιάθετη, η ηθοποιός πόζαρε μπροστά από τα πιο Instagramable σημεία, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες. Τα σύνολά της αποπνέουν απαράμιλλο στυλ και απαρτίζονται από τζιν παντελόνια, crop tops, εξώπλατα φορέματα και oversized γιλέκα.

https://www.instagram.com/p/Ch947LxIkLv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο σύντροφος της ηθοποιού και σκηνοθέτης στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», Γιώργος Ευαγγέλου, δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών από την Ιταλική πρωτεύουσα, χωρίς ωστόσο να μας δείχνει την αγαπημένη του.

https://www.instagram.com/p/CiCmfb0NhXl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Αντιγόνη Νεοφύτου περνά υπέροχα στη γειτονική μας χώρα κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.

https://www.instagram.com/p/CiFHiy4gp4U/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι την ενοχλεί στους άντρες και η όμορφη σχέση με τον σύντροφό της

Πριν λίγους μήνες η νεαρή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Night Out» και μίλησε με ειλικρίνεια στον Θεοχάρη Ιωαννίδη για την προσωπική της ζωή.

«Με ενοχλεί όταν ένας άνδρας είναι αγενής. Το πιο ακραίο μήνυμα που έχω λάβει στο Instagram είναι να μου ζητήσουν να στείλω μια γυμνή φωτογραφία. Αυτή την περίοδο έχω σύντροφο. Δεν θα συγχωρούσα την απιστία», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε πως δεν θα έκανε σχέση, γάμο, αλλά ούτε και παράνομη σχέση με κάποιον από τους συμπρωταγωνιστές της στη «Γη της Ελιάς», ανέφερε η Αντιγόνη.

Για τον σκηνοθέτη σύντροφό της η Αντιγόνη Νεοφύτου δήλωσε: «Είναι του χώρου ο σύντροφός μου και είναι πολύ υποστηρικτικός. Στις ερωτικές μου σκηνές, εκείνος είναι πιο κουλ από εμένα. Είμαστε μαζί σχεδόν 3 χρόνια. Ένας σύντροφος πρέπει να σε αποδεχτεί πλήρως και το αντίστροφο».

Πηγή κεντρικής: antigoni_neophytou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι διακοπές της Αντιγόνης Νεοφύτου με την παρέα από τη «Γη της Ελιάς» θυμίζουν πενθήμερη εκδρομή

Μακάρι όλοι να ήταν τόσο cool και με κατανόηση όσο το αγόρι της Αντιγόνης Νεοφύτου

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι της ηθοποιού.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved