H Rosalía άλλαξε look και είναι κυριολεκτικά αγνώριστη - Τη φαντάζεσαι με κόκκινα μαλλιά;

Η νεαρή τραγουδίστρια έκανε μια ανατρεπτική εμφάνιση και ξάφνιασε τους πάντες.

Η Rosalía είναι μια από τις πιο αγαπητές ανερχόμενες τραγουδίστριες των τελευταίων ετών. Τα τραγούδια της 29χρονης έχουν εκατομμύρια προβολές στο YouTube ενώ έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας όπως ο J Balvin, ο Travis Scott και η Billie Eilish.

Την ώρα που η Camila Cabello επιβεβαίωνε τη νέα σχέση της ο Shawn Mendes έκανε... πάρτι

Η τεράστια αλλαγή της Rosalía

Η Rosalía αγαπά να πειραματίζεται με την εικόνα της και το στυλ της μπορεί να χαρακτηριστεί αρκετά τολμηρό. Κατά τη διάρκεια μιας βραδινής εξόδου με φίλους μετά από τη συναυλία της στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, η τραγουδίστρια έκανε μια απρόσμενη εμφάνιση και δεν δίστασε να τραβήξει αρκετές φωτογραφίες με το νέο της look.

H διάσημη καλλιτέχνης υιοθέτησε πολύ λεπτά φρύδια εμπνευσμένα από τη δεκαετία του '90 και ένα νέο χρώμα (και μήκος) μαλλιών, που κανείς δεν περίμενε. Το πιο πιθανό είναι να χρησιμοποίησε περούκα, η οποία ήταν μισή μαύρη και μισή κόκκινη. Στις φωτογραφίες από τα παρασκήνια, η Rosalía πόζαρε δίπλα στο λεωφορείο της περιοδείας της, επιδεικνύοντάς μας το look που επέλεξε, με επιρροές από τη δεκαετία του 2000.

https://www.instagram.com/p/ChnRS7Yubbw

Μια κοντινή λήψη που η ίδια δημοσίευσε μας αποκάλυψε την αληθινή γραμμή των φρυδιών της, την οποία κάλυψε με ειδικό μακιγιάζ για να σχεδιάσει ένα νέο, πολύ πιο λεπτό ζευγάρι φρύδια. Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν η Rosalía συνοδευόταν από τις φίλες της Ludmilla και Luisi και το beauty squad της (κομμωτής και μακιγιέρ).

Πρόσφατα η τραγουδίστρια εθεάθη στη Σαντορίνη, όπου φόρεσε εντυπωσιακά φορέματα και πολύχρωμα μπικίνι, παραδίδοντας μαθήματα στυλ.

Πηγή κεντρικής: rosalia


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Rina Lipa είναι η αδελφή της Dua και το απόλυτο «Gen Z It Girl»

Deva Cassel: Το κορίτσι που «μισεί» τα social media και θέλει να ζει σαν έφηβη της ηλικίας της

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved