Η selfie της Hailey Baldwin με τη μαμά του Justin Bieber: Πόσο μοιάζουν πεθερά και νύφη;

Η πεθερά της φαίνεται να τη λατρεύει

Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 13 Σεπτεμβρίου και σε ένα μήνα και κάτι (1 Μαρτίου) περιμένουμε και τον θρησκευτικό, με όλα να δείχνουν ότι θα είναι κάτι που το κοινό τους σίγουρα θα θέλει να δει. Αν αναρωτιέσαι, όμως, αν η οικογένεια του Justin συμφωνεί με την επιλογή του γιου της ή αν έχει κάποιο πρόβλημα, τότε η φωτογραφία που αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό της μαμάς του Justin, Pattie Mallette, λογικά θα σου δώσει την απάντηση που αναζητάς.

Η κυρία Mallette ποζάρει χαρούμενη και χαλαρή δίπλα στη νύφη της, η οποία και φαίνεται να της δίνει παιχνιδιάρικα ένα φιλί στο μάγουλο. Η άνεση που έχουν οι δυο τους δείχνει να έχουν μία υπέροχη σχέση και η Hailey να είναι πλέον μέλος ολόκληρης της οικογένειας Bieber. Η μαμά του Justin, μάλιστα, συνόδευσε τη φωτογραφία με ένα σχόλιο που υπογραμμίζει την αγάπη που της έχει: «Τι δώρο!».

Αν θυμάσαι, η κυρία Mallette έχει ξαναεκφράσει δημόσια τα συναισθήματά της για την Hailey, όταν τον περασμένο Νοέμβρη της ευχήθηκε στο Twitter για τα γενέθλιά της, λέγοντας «Χρόνια πολλά @haileybaldwin!! Σ΄αγαπάω!! Είμαι τόσο ευγνώμων να σε έχω για κόρη μου!!!».

Δες τη γλυκιά φωτογραφία πιο κάτω.

Διάβασε επίσης: Οργή των fans κατά της Hailey Βieber: Τα videos που πυροδότησαν την κατακραυγή

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved