Η Kylie Jenner εξέφρασε το μεγάλο παράπονό της για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Kylie καλεί, Instagram ακούει!

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Kylie Jenner εξέφρασε δημόσια ένα παράπονο για ορισμένες αλλαγές που έχουν γίνει στο Instagram και τώρα ο CEO του Instagram, Adam Mosseri, απαντά!

Εάν χρησιμοποιείς το Instagram, είμαι σίγουρη πως θα σε ενοχλεί κι εσένα η αλλαγή κατά την οποία έχουν πια προτεραιότηταστη στη ροή μας τα βίντεο a la TikTok και όχι οι φωτογραφίες των φίλων μας. Η απαίτηση πολλών από τους χρήστες του app «να γίνει ξανά το Instagram... Instagram» είναι αρκετά δημοφιλής.

Αν «λιώνεις» κι εσύ με τα μωρά πρέπει να δεις το νέο viral TikTok βίντεο της Kylie Jenner

Αλλά μόλις η Kylie Jenner και οι μεγάλες αδερφές της Kim Kardashian και Kourtney Kardashian - που έχουν συνολικά πάνω από 870 εκατομμύρια followers - μοιράστηκαν αυτή την απαίτηση στα stories τους στο Instagram, έγινε σούπερ viral και το Instagram το έλαβε υπόψη.

https://www.instagram.com/p/CgVLB1Dj3Ow

Μια Kylie Jenner χρειαζόταν για να πάρουμε απάντηση για τις αλλαγές στο Instagram!

Ο επικεφαλής του Instagram Adam Mosseri ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του ένα βίντεο στο οποίο απαντά στις αντιδράσεις, μια μέρα αφότου η Kylie και οι αδερφές της μοιράστηκαν τις σκέψεις τους. Οι χρήστες του Instagram έχουν εκφράσει στο παρελθόν την απογοήτευσή τους με τις νέες εκδόσεις της εφαρμογής, οι οποίες δίνουν προτεραιότητα σε περιεχόμενο που βασίζεται σε βίντεο, όπως τα Reels και περιεχόμενο από άτομα που δεν ακολουθούν.

«Εάν βλέπετε μια νέα έκδοση της ροής ή ακούτε γι' αυτήν, να ξέρετε ότι πρόκειται για δοκιμή. Είναι μια δοκιμή για ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων εκεί έξω και η ιδέα μπορεί να είναι λίγο πιο διασκεδαστική και συναρπαστική. Αλλά θέλω επίσης να είμαι σαφής, δεν είναι ακόμα καλό», εξήγησε ο Adam.

Ο Adam πρόσθεσε ότι οι φωτογραφίες θα είναι πάντα μέρος της εφαρμογής, αλλά είπε ότι οι περισσότεροι χρήστες προτιμούν τα βίντεο. «Πρέπει να είμαι ειλικρινής, πιστεύω ότι όλο και περισσότερο το Instagram θα γίνει βίντεο με την πάροδο του χρόνου. Το βλέπουμε αυτό ακόμα κι αν δεν αλλάξουμε τίποτα», είπε.

https://www.instagram.com/p/CgeQ5DqgSyv

Όπως όλα δείχνουν, το πιθανότερο είναι το Instagram να μην επιστρέψει στις «ένδοξες ημέρες» των φωτογραφιών, ωστόσο είναι γεγονός ότι η γνώμη της Kylie ασκεί μεγάλη επιρροή. Το 2018, η Kylie είπε ότι δεν της άρεσε η τελευταία ενημέρωση του Snapchat και η μετοχή της πλατφόρμας έχασε 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια λίγο αργότερα. Άραγε θα κάνει κάτι παρόμοιο η ανάρτησή της για το Instagram;

Πηγή φωτογραφιών: @kyliejenner

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αν είσαι τεμπέλα με τη γυμναστική το πρόγραμμα της Kylie Jenner θα σου φανεί παιχνιδάκι

Κάν' το όπως η Kylie Jenner: Τα πιο εύκολα μπισκότα με κομματάκια σοκολάτας που θα λατρέψεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved