Sad news! Είναι ώρα να αποχαιρετήσεις την Olivia Rodrigo από το «High School Musical»

Η επίσημη ανακοίνωση για την αποχώρησή της από τη σειρά.

Για την Olivia Rodrigo, η οποία υποδύεται τη φοιτήτρια Nini Salazar-Roberts στο «High School Musical», αποδεικνύεται ότι η εξισορρόπηση μιας ανερχόμενης pop καριέρας με τηλεοπτικές δεσμεύσεις δεν είναι κάτι που μπορεί να διαχειριστεί αυτή τη στιγμή, επομένως οι fans δεν θα τη δουν στην τρίτη σεζόν της σειράς του Disney+.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο σκηνοθέτης Tim Federle, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων στο ET Online: «Νομίζω ότι είναι έτοιμη να εξερευνήσει τον κόσμο έξω από τις αίθουσες του East High. Αυτή τη στιγμή η 19χρονη Olivia προσπαθεί να επικεντρωθεί στη μουσική, αφήνοντας παράλληλα χώρο σε άλλους ηθοποιούς να έχουν την ευκαιρία να μπουν στο παιχνίδι. Είμαστε όλοι περήφανοι για εκείνη και την στηρίζουμε».

Ένας έρωτας γεννιέται; Η Olivia Rodrigo και ο Zack Bia αγκαλιά στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Και πρόσθεσε:

«Η Olivia είναι τόσο καλή ηθοποιός, κάτι που νομίζω ότι είναι εύκολο να το παραβλέψουμε γιατί είναι τραγουδοποιός παγκόσμιας κλάσης, αλλά είναι πραγματικά καταπληκτική ηθοποιός».



Εκείνο που προμήνυε ότι η Olivia Rodrigo δεν θα συμμετέχει στην 3η σεζόν του High School Musical

Η Olivia Rodrigo επιλέχτηκε για πρώτη φορά ως μια από τους stars του HSMTMTS το 2019 και έλαβε πολύ θετικές κριτικές για την ερμηνεία της ως Nini και τη χημεία της με τον συμπρωταγωνιστή της Joshua Bassett. Έναν χρόνο μετά το φινάλε της 1ης σεζόν, η Olivia κυκλοφόρησε το single της «Drivers License», το οποίο έγινε παγκόσμια επιτυχία και έσπασε κάθε ρεκόρ.

https://www.instagram.com/p/Cgi_VAVO1XC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο ρόλος της Olivia, Nini Salazar-Roberts, είχε μειωθεί σημαντικά από τον Μάρτιο του 2021, κάτι που φαινόταν να αντικατοπτρίζει τις σημαντικές αλλαγές που επρόκειτο να συμβούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο V των BTS αποκάλυψε τι ψιθύρισε στο αυτί της Olivia Rodrigo στα Grammys

Grammys 2022: Η Olivia Rodrigo με punk glam eye look είναι το make up Inspo της εβδομάδας

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved