O Rafael Kas έχει βρει τα μυστικά της ευτυχίας και τα μοιράζεται με τους fans του

Με 2 quotes ο Rafael Kas περνά... δύο πολύ σημαντικά μηνύματα για τη ζωή και την ευτυχία! 

Τον Rafael Kas (κατά κόσμον Ραφαήλ Καρυωτάκη) τον ήξερες πριν καν εμφανιστεί στην τηλεόραση μέσω του TikTok. Τώρα δεν τον βλέπεις μόνο εκεί, αφού μπορείς να τον απολαύσεις και στη σειρά του Mega, «Η Γη της Ελιάς»!

Ο Rafael Kas μετρά ήδη πάνω από 1,3 εκατομμύρια followers στο TikTok, ωστόσο απογείωσε ακόμη περισσότερο τη δημοφιλία του μέσω της γνωστής, τηλεοπτικής σειράς και έκανε ακόμα περισσότερα κορίτσια να τον... ερωτευτούν!

Rafael Kas: Η αποκάλυψη για το πραγματικό όνομά του και τη δυσκολία στην προφορά

Ο Rafael Kas είναι το απόλυτο life inspo για μας

Πολλοί τον χαρακτηρίζουν ως «Ο βασιλιάς του TikTok», αφού ο Ραφαήλ ήταν ο πρώτος Έλληνας χρήστης που πληρώθηκε για τα βίντεό του στην εφαρμογή. Όσον αφορά το Instagram ο Rafael μετρά πάνω από 75.000 ακόλουθους και αποτελεί το απόλυτο life inspo για μας!

ραφαελκασ1

Πιο συγκεκριμένα πριν από μερικές ώρες σε insta story του δημοσίευσε 2 quotes τα οποία σου δίνουν δύο πολύ σημαντικά μηνύματα για τη ζωή και εμείς ταυτιστήκαμε. Αναφέρουν: «Η υπερβολική σκέψη σκοτώνει την ευτυχία σου» και «Μια μέρα θα ευχαριστείς τον εαυτό σου που δεν τα παράτησε» και συμφωνούμε.

ραφαελκασ2

Το μήνυμά του; Να μην τα παρατάς

Ξέρω ότι πολλές φορές κάνεις overthinking σκεπτόμενη διάφορα σενάρια τα οποία όχι μόνο μπορεί να μη βασίζονται στην πραγματικότητα, αλλά να χαλάνε την ευτυχία και τη διάθεσή σου. Ακόμη ξέρω ότι πολλές φορές νιώθεις κουρασμένη από πολλούς παράγοντες και σκέφτεσαι να κάνεις πίσω και να τα παρατήσεις.

Ο Rafael λοιπόν σε συμβουλεύει να μην το κάνεις, γιατί θα έρθει εκείνη η μέρα που θα σταθείς απέναντι από τον εαυτό σου και θα του πεις ένα μεγάλο ευχαριστώ που έμεινες δυνατή και δεν έκανες πίσω!

Και ναι! Το overthinking μπορεί να σου κάνει κακό

Όσο για το overthinking; STOP IT! Από προσωπική εμπειρία θα σου πω ότι έχω πιάσει και εγώ τον εαυτό μου να το κάνει και αλήθεια δεν περνάω και πολύ καλά όταν μου συμβαίνει αυτό.



Δημιουργούνται σενάρια, απορίες που εμφανίζονται από το πουθενά και χωρίς λόγο μάλιστα. Θα έρθω να συμφωνήσω με τον Rafael και να πω ότι ναι το overthinking σε «ΣΚΟΤΩΝΕΙ»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MAD VMA 2022: Ο Rafael Kas και ο Σπύρος Νικολαΐδης απαντούν στην πιο δύσκολη ερώτηση του TeenQueen

Ο Rafael Kas είναι ο «βασιλιάς» του TikTok - Ακόμα να τον ανακαλύψεις;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved