Ο Romeo Beckham ήθελε να κάνει πρόταση γάμου στη Mia Regan αλλά ο Brooklyn του το χάλασε

Ο Romeo Beckham χώρισε με τη Mia Regan λίγο πριν την πρόταση γάμου. Τι σχέση έχει με αυτό ο αδερφός του, Brooklyn Beckham;

Ο Romeo Beckham φαίνεται να σχεδίαζε να παντρευτεί τη Mia Regan, αλλά εμείς ξέρουμε τι τον εμπόδισε! Δεν ήθελε να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας από τον μεγαλύτερο αδερφό του Brooklyn, αλλά τώρα… το μέλλον τους δεν θα είναι μαζί αφού ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Ο Romeo Beckham μπορεί να χώρισε με τη Mia, αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ διαφορετικά αν δεν ήταν ο γάμος του μεγαλύτερου αδερφού του στη μέση. Ο Brooklyn Beckham παντρεύτηκε την αγαπημένη του Nicola Peltz στις 9 Απριλίου, στο κτήμα του πατέρα της, στο Palm Beach της Φλόριντα.

Ο Romeo Beckham είναι... daddy's boy! «Χτύπησε» ίδιο tattoo με τον μπαμπά του

Δεν ήθελε να τραβήξει την προσοχή στην περίοδο του γάμου του αδερφού του

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα από τον κόσμο της showbiz και του αθλητισμού ήταν στη λίστα των καλεσμένων στον γάμο του Brooklyn Beckham και φαινόταν ότι δεν θα χρειαζόταν να περιμένουμε πολύ για να δούμε και τον Romeo Beckham ντυμένο γαμπρό!

https://www.instagram.com/p/CfkFrQ2LWhQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Romeo, ο οποίος ήταν ένας από τους κουμπάρους του αδερφού του, ήθελε να παντρευτεί με την κοπέλα του Mia Regan για να μη χάσει την αίγλη του ο Brooklyn. Το ζευγάρι γιόρτασε τα 3 χρόνια της σχέσης τους στις 3 Μαΐου και λέγεται ότι σχεδίαζαν το μέλλον τους, αλλά τελικά χώρισαν.

Μπορεί να χώρισαν αλλά σχεδίαζαν το μέλλον τους… μαζί

Ωστόσο, ο Romeo και η Mia αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να διακόψουν την σχέση τους και ο λόγος; Η πίεση που προκλήθηκε από τα αντικρουόμενα προγράμματα της δουλειάς τους, με τον Romeo να περνά μεγάλο μέρος του χρόνου του στις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς ακολουθεί ποδοσφαιρική καριέρα (παίζει στην ποδοσφαιρική ομάδα Inter Miami II) και τη Mia να βρίσκεται μόνιμα στο Λονδίνο λόγω του μόντελινγκ.

https://www.instagram.com/p/CZ90T-rF9sV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής διέγραψε κάθε κοινό στιγμιότυπο με τη Mia από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αλλά εκείνη έχει ακόμη φωτοφραφίες και βίντεο που είναι μαζί! Μια πηγή συγκεκριμένα ανέφερε στο MailOnline: «Ουσιαστικά η σχέση εξ αποστάσεως στις νεαρές ηλικίες τους είχε το βάρος της. Ο Romeo και η Mia είναι και οι δύο υπέροχοι νέοι, αγαπούν πολύ ο ένας τον άλλο και η οικογένεια Beckham αγαπά τη Mia. Συνεχίζει να συνεργάζεται με τη Victoria Beckham μέσω της δουλειάς της, αλλά δυστυχώς ο Romeo και η Mia δεν είναι πια μαζί».

https://www.instagram.com/tv/CVn9ZAIlUnZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ίδια πηγή πρόσθεσε: «Ο Romeo έχει επικεντρωθεί στο ποδόσφαιρο και ζει στο Μαϊάμι και εκείνη στο Ηνωμένο Βασίλειο, ακολουθεί την καριέρα της στο μόντελινγκ και την καριέρα της ως influencer. Χώρισαν φιλικά. Εξακολουθούν να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον στις αντίστοιχες καριέρες τους και εκείνη πρόσφατα σχολίασε ότι σκόραρε για την ομάδα του».

Έκαναν όνειρα για ένα μακροπρόθεσμο μέλλον μαζί

Μπορεί η ιστορία του πρώην ζευγαριού να είχε διαφορετική κατάληξη αν ο Romeo είχε προχωρήσει στο σχέδιό του να κάνει το επόμενο βήμα με τη Mia (να της κάνει πρόταση γάμου), αλλά ο γάμος του αδερφού του ακούγεται ότι τον κράτησε πίσω.

Τον Απρίλιο, μια πηγή ανέφερε στη Mirror ότι το ζευγάρι συζήτησε για τον γάμο του ενώ βρισκόταν σε οικογενειακές διακοπές, αλλά αν ποτέ γινόταν, δε θα είχε καμία σχέση με τον γάμο του μεγαλύτερου αδερφού του αφού τον ονειρεύονταν σε έναν πιο κλειστό κύκλο!

Παράδοση στην οικογένεια των Beckhams να παντρεύονται σε μικρή ηλικία

Η ίδια πηγή πρόσθεσε: «Το να παντρεύεσαι σε μικρή ηλικία φαίνεται να είναι παράδοση στην οικογένεια των Beckhams. Μιλούσαν επίσης για το πόσο θέλουν μια μεγάλη οικογένεια και ανυπομονούσαν να ξεκινήσουν».

Ο λόγος που δεν συνέβη ποτέ είναι ότι ο Romeo δεν ήθελε να «πατήσει» πάνω στην πιο όμορφη στιγμή του Brooklyn και φημολογείται ότι ανέβαλε τον αρραβώνα του με τη Mia, μέχρι τον γάμο του μεγάλου αδερφού του με τη Nicola.

«Ο Romeo ήθελε πάντα να περιμένει τον γάμο του Brooklyn και να αποφεύγει να κάνει οτιδήποτε θα μπορούσε να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας από τον αδερφό του», πρόσθεσε η πηγή.



Πάντως εμείς θέλουμε σίγουρα να τους δούμε πάλι μαζί και να γίνουν τα όμορφα όνειρά τους πραγματικότητα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από το ταξίδι του μέλιτος

Το νέο look του Cruz Beckham λίγο πριν τον γάμο του αδελφού του Brooklyn με τη Nicola Peltz

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved