Η Valentina Pinault έπαθε starstruck όταν είδε από κοντά τον Kanye West και είπε την πιο epic ατάκα

Η κόρη της Salma Hayek, Valentina Paloma Pinault, έπαθε αυτό που θα πάθαινε κάθε έφηβη βλέποντας από κοντά το είδωλό της. 

Παρά το γεγονός ότι η Salma Hayek είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα στον πλανήτη, προσπαθεί να διατηρεί την ιδιωτική της ζωή προστατευμένη από το κοινό. Ειδικά όσον αφορά την κόρη της, Valentina Pinault, η οποία πριν λίγες μέρες έπαθε αυτό που θα παθαίναμε όλες βλέποντας από κοντά τον αγαπημένο μας star.

Η Valentina είναι όπως κάθε έφηβη κι έπαθε starstruck βλέποντας τον Kanye West που τόσο θαυμάζει. Η αντίδρασή της ήταν επική!

Salma Hayek: Η σπάνια εμφάνιση με την κόρη της Valentina και όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη 14χρονη

Η επική αντίδραση της Valentina όταν είδε τον αγαπημένο της ράπερ στο…σπίτι της

Σε πρόσφατη κοινή συνέντευξη με τη μητέρα της στη Vogue Mexico, η Pinault ανέφερε ότι μερικοί από τους αγαπημένους της καλλιτέχνες είναι η Lana Del Rey και ο Fleetwood Mac, και παραδόξως, ο αγαπημένος της ράπερ είναι ο Kanye West. Όπως κάθε έφηβη, όταν πρόκειται για τον αγαπημένο της celebrity συνήθως…κάνει σαν τρελή και η ίδια αφηγήθηκε την ξεκαρδιστική αντίδραση που είχε όταν ο West πήγε στο σπίτι τους.

https://www.instagram.com/tv/CdZLzlhlyrm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Pinault θυμήθηκε ότι η μητέρα της την ξύπνησε στις 9 το πρωί, φωνάζοντας: «Ξύπνα και βάψου»! Ο West ερχόταν για πρωινό και όταν η Valentina έμαθε τα νέα, ξεκίνησε να ετοιμάζεται γρήγορα. Ωστόσο, όταν ήρθε η μεγάλη στιγμή που μπορούσε να συναντήσει το είδωλό της…έχασε τη μιλιά της!

Η πιο cute αντίδραση ever!

Αντί να του πει πόσο αγαπά τη μουσική του, το μόνο που μπορούσε να σκεφτεί από το άγχος ήταν η απλή ερώτηση: «Θέλεις Starbucks;»



Η 14χρονη πρόσθεσε στη συνέντευξη: «Εγώ κάνω πάντα κάτι τέτοιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Mathilde Pinault: Όσα πρέπει να ξέρεις για την 20χρονη θετή κόρη της Salma Hayek

Η Ελένη Φουρέιρα έγινε η «Madame» του Tiktok - Το viral video

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved