Είναι η Kylie Jenner πάλι έγκυος; Το μήνυμα που ενθουσίασε τους φανς

Τι θέλει να μας πει πάλι πάλι η διάσημη μαμά; 

Είναι η Kylie Jenner πάλι έγκυος; Το μήνυμα που ενθουσίασε τους φανς

Η Kylie Jenner είναι το πρόσωπο των ημερών για τα τελευταία χρόνια, αν λάβεις υπόψιν ότι απασχολεί την επικαιρότητα μία με το show, μία με τα καλλυντικά της που «εξαφανίζονται» σε χρόνο dt και μία με νέα σχετικά τη Stormi. Μόλις πριν λίγες μέρες λέγαμε για τις προετοιμασίες για τα γενέθλια της κόρης της -που τις λες και «λίγο» over the top- και τις διακοπές που έχουν πάει με τη μικρή και τον Travis Scott.

Αυτή τη φορά, η νεαρή εκατομμυριούχος έκανε ένα tweet στον προσωπικό της λογαριασμό, λέγοντας «Έχω κάποια πολύ συναρπαστικά νέα και θα μπορώ να τα μοιραστώ μαζί σας πολύ σύντομα, παιδιά. Το ‘μαγειρεύω’ για αρκετό καιρό και δεν μπορώ να περιμένω να μοιραστώ το νέο μου πρότζεκτ».

Όπως μπορείς να φανταστείς, το Twitter πήρε φωτιά στη θέα της ανάρτησης και το κοινό της άρχισε να μαντεύει τι θα μπορούσαν να είναι αυτά τα νέα. «Είναι ένα τραγούδι;», «Σχετίζεται με τα Kylie Cosmetics;», «Θα κάνεις συνεργασία με κάποιον;». Ώσπου δεν άργησε να γίνει και αυτή η ερώτηση: «Είσαι πάλι έγκυος;». Τότε, η Kylie έσπευσε να απαντήσει στη φαν για να μην φουντώσουν οι φήμες και της έγραψε «Όοοοχι lol».

Μία πολύ πιθανή μαντεψιά -κατ’ εμάς- είναι αυτή ενός φαν, σύμφωνα με την οποία πρόκειται για ένα βιβλίο μαγειρικής. Έχει πει πολλές φορές στα social media πόσο της αρέσει να μαγειρεύει, ενώ έχει και πολλές δικές της συνταγές. Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα, αλλά αυτή θα μπορούσε να είναι μία πιθανή απάντηση.

 

Διάβασε επίσης: 'Εξαλλος ο Justin Bieber με την Kylie Jenner: Γιατί την τρόλαρε δημόσια;