Ο Άρης Κρητικός τρολάρει τον εαυτό του και δείχνει πώς βγάζει μόνος του φωτογραφίες

Ο Άρης Κρητικός αυτοσαρκάζεται και μας δείχνει στο TikTok πώς φαινόμαστε όταν προσπαθούμε να βγάλουμε φωτογραφίες μόνοι μας!

Ποιος δεν αγαπάει το καλοκαίρι; Είναι η εποχή που μπορείς να κάνεις ένα break από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να ταξιδέψεις, να βγεις με φίλους ή να επωφεληθείς από την πιο μαγευτική στιγμή του golden hour.

Όποια και αν είναι η περίπτωση, είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες στιγμές για να βγάλεις τη φωτογραφική μηχανή σου έξω ή ακόμη και να κάνεις «παιχνίδι» με την κάμερα του κινητού σου. Πάντως ο Άρης Κρητικός αυτό κάνει!

Ο Kamrad στο TeenQueen: «Καλό το φλερτ στα social media αλλά όχι για πολύ»

Ο Άρης Κριτικός αυτοσαρκάζεται και μας δείχνει πώς φαινόμαστε όταν βγάζουμε μόνοι μας φωτογραφίες

Ο μικρότερος γιος του Στέλιου Κρητικού, Άρης, έχει TikTok, μετράει πάνω από 80.000 ακόλουθος και με τα χιουμοριστικά βίντεό του μας κάνει να λυνόμαστε στα γέλια. Τι δημοσίευσε πρόσφατα; Βίντεο στα οποία αυτοσαρκαζόταν στην προσπάθειά του να βγάλει τον εαυτό του φωτογραφία και εμείς ταυτιστήκαμε πολύ.

Και ποια δεν το έχει κάνει; Πολλές είναι οι φορές που οι φίλες μας βαριούνται να μας βγάλουν φωτογραφίες ή το αποτέλεσμα δεν είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε. Η λύση; Να βγάλεις τον εαυτό σου, μόνη σου και η αλήθεια είναι ότι σαν διαδικασία είναι πολύ fun, μας το δείχνει και ο Άρης με τα TikTok του, άλλωστε. Μπορεί να είναι λίγο αστείο το πώς φαινόμαστε όταν στερεώνουμε το κινητό και ποζάρουμε μόνοι μας αλλά το αποτέλεσμα μπορεί να βγει αρκετό καλό. Trust yourself!

Ο Άρης μετρά πάνω από 80.000 ακόλουθος στο TikTok και σπουδάζει υποκριτική

Ο Άρης Κρητικός φαίνεται να ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του αφού σπουδάζει στη σχολή Θεατρικών Σπουδών στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου και κατάφερε να περάσει πρώτος.



Αξίζει να ρίξεις μια ματιά στον λογαριασμό του στο TikTok και σου υπόσχομαι ότι θα σου ανέβει η διάθεση από τα ωραία χιουμοριστικά και fun βίντεο που κάνει μόνος του αλλά και με τον αδερφό και τον πατέρα του!

https://www.instagram.com/tv/CbUwXrAF0JT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MAD VMA 2022: Ο Rafael Kas και ο Σπύρος Νικολαΐδης απαντούν στην πιο δύσκολη ερώτηση του TeenQueen

Όλοι μιλούν για το νέο crush της Dua Lipa και τον sexy χορό τους στη Μαδρίτη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved