Ο Kamrad στο TeenQueen: «Καλό το φλερτ στα social media αλλά όχι για πολύ»

Ο Γερμανός καλλιτέχνης, Kamrad, που έγινε viral στο TikTok με την επιτυχία του «I believe», μιλά στο TeenQueen για το πάθος του με τη μουσική, αποκαλύπτει πόσο ρομαντικός είναι και τι ρόλο παίζουν τα social media στη ζωή του, ενώ εξομολογείται ότι στην Ελλάδα έχει περάσει τις 7 πιο ωραίες μέρες της ζωής του. 

Έχει υπέροχη φωνή, γράφει μουσική και μοιάζει σαν να έχει προσγειωθεί στη Γη… από άλλη εποχή. Γιατί το λέω αυτό; Διότι την εποχή που με ένα like και ένα DM στο Instagram ή στο TikTok μπορείς να φλερτάρεις, εκείνος προτιμά τη face to face επαφή. Προτιμά να σε κοιτά στα μάτια και να σου μιλά. Είναι πιο ρομαντικός από όσο είναι τα αγόρια στις μέρες μας και μας αρέσει. Ο λόγος για τον Kamrad, τον 25χρονο Γερμανό «Harry Styles» που ήρθε να «ταράξει» τα νερά της μουσικής.

Ο Kamrad (ή αλλιώς Tim Kamrad όπως είναι ολόκληρο το όνομά του) γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη της Δυτικής Γερμανίας, όπου και ζει μέχρι και σήμερα, γιατί – όπως παραδέχεται- είναι πιο χαλαρά εκεί τα πράγματα από τις μεγαλουπόλεις. Από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε να παίζει κιθάρα, να γράφει μουσική και να τραγουδά και σήμερα έχει γίνει viral στο TikTok με την επιτυχία του «I believe», που κυκλοφόρησε από την Panik Records/Sony Music. Ο Kamrad πιστεύει στην επαφή face to face, αγαπά τα social media αλλά μέχρι ενός σημείου, λατρεύει την Ελλάδα και ετοιμάζεται για μεγάλη περιοδεία. Για όλα αυτά και πολλά άλλα μιλά αποκλειστικά στο TeenQueen.

O Harry Styles επέστρεψε δυναμικά με το «As It Was» - Θα το ακούς ξανά και ξανά

Άρχισες να ασχολείσαι με τη μουσική από την παιδική σου ηλικία. Τι είναι αυτό που σε γοητεύει και γράφεις μουσική;

Η μουσική ήταν πάντα η μεγαλύτερή μου αγάπη, το μεγάλο μου πάθος. Όταν γράφω μουσική μπορώ να είμαι ο εαυτός μου και να αποτυπώνω όσα δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια. Είναι υπέροχο το συναίσθημα! Είναι ένας τρόπος να δραπετεύω, είναι το μεγαλύτερό μου χόμπι και ταυτόχρονα η δουλειά μου.

https://www.instagram.com/p/Cbiadp4KwZU

Περισσότερο σου αρέσει να γράφεις μουσική ή να τραγουδάς;

Δύσκολη ερώτηση! Μ' αρέσει να είμαι on stage και είναι ένας από τους λόγους που κάνω αυτήν τη δουλειά, αλλά μου αρέσει και να γράφω μουσική. Ειδικά την περίοδο της καραντίνας, που δεν μπορούσαν να τραγουδήσω σε κόσμο, έγραφα συνέχεια μουσική. Για να είμαι, όμως, απόλυτα ειλικρινής μου αρέσει λίγο περισσότερο να είμαι στη σκηνή και να τραγουδάω.

«Το ‘’I believe’’ ξεκίνησε να γίνεται viral στη Γερμανία πριν ακόμα κυκλοφορήσει»

Το τραγούδι σου «I believe» κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιανουάριο και έγινε αμέσως viral στο TikTok. Πώς αισθάνεσαι με αυτήν την επιτυχία;

Είναι τρελό. Ξεκίνησε να γίνεται viral στη Γερμανία πριν ακόμα κυκλοφορήσει. Είχα ποστάρει τον Δεκέμβριο ένα βίντεο στο οποίο ανακοίνωνα την κυκλοφορία του «Ι believe» και από τότε έγινε χαμός. Μετά είδα ότι έπαιρνε πάρα πολλά views στο TikTok και πραγματικά δεν πίστευα ότι ήταν το δικό μου τραγούδι μου. Είναι φοβερό, γιατί αν το καλοσκεφτείς, μόνο μέσα από το TikTok κατάφερε να «ταξιδέψει» σε τόσο κόσμο και χωρίς να ξοδέψω καν πολλά χρήματα.


Είσαι αρκετά ενεργός στο TikTok και αισθάνομαι ότι το επιλέγεις περισσότερο από το Instagram. Τι σου αρέσει να αναζητάς και να βλέπεις περισσότερο στην πλατφόρμα;

Το TikTok μ’ αρέσει πραγματικά. Θεωρώ ότι έχει περισσότερη πλάκα και δεν είναι τόσο «σκληρό» όσο το Instagram. Στο Instagram πρέπει να ποστάρω πιο επαγγελματικές φωτογραφίες, ενώ στο TikTok μπορώ να είμαι 100% ο εαυτός. Στο TikTok, λοιπόν, μου αρέσουν τα fun videos, αλλά και αυτά που έχουν να κάνουν με τη μουσική. Όσο για εμένα, μου αρέσει να κάνω content που έχει σχέση με τη μουσική για να γνωρίσει ο κόσμος τον Kamrad, αλλά και videos που έχουν πλάκα.

Στο «I believe» μιλάς για τις σχέσεις και το πόσο δύσκολες είναι στις μέρες μας. Παίζουν τα social media ρόλο σε αυτό;

Δεν είναι μόνο οι σχέσεις. Γενικά, η επικοινωνία των ανθρώπων έχει γίνει πιο δύσκολη, ακριβώς γιατί υπάρχουν apps, όπως το Tinder και το Instagram. Εκεί μπορείς να επιλέξεις πώς θα δείξεις τον εαυτό σου, οπότε δεν μπορεί πραγματικά αυτός που σε παρακολουθεί να σε γνωρίζει. Βλέπει απλώς την καλή πλευρά σου ή βλέπει την καλύτερη φωτογραφία σου. Δεν βλέπει τα λάθη, τα οποία είναι σημαντικά για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα. Νομίζω ότι τα social media δείχνουν την τέλεια πλευρά ενός ανθρώπου και όταν βλέπεις μόνο αυτό υπάρχει πρόβλημα.

«Τα social media δείχνουν την τέλεια πλευρά ενός ανθρώπου και όταν βλέπεις μόνο αυτό υπάρχει πρόβλημα»

Καταλαβαίνω ότι προτιμάς τη face to face επαφή και στο φλερτ. Σωστά;

Ναι, πράγματι. Γενικότερα μου αρέσει η επαφή πρόσωπο με πρόσωπο. Ακόμα και τώρα που μιλάμε και βλεπόμαστε (σ.σ. η συνέντευξη έγινε μέσω Zoom) το προτιμώ από το να κάναμε μια απρόσωπη συνέντευξη. Αγαπώ τα social media, αλλά υπάρχουν στιγμές που είναι καλύτερα να συναντάς και να μιλάς από κοντά με κάποιον. Οκ, καλό και το φλερτ στα social media, αλλά όχι για πολύ, γιατί καμιά φορά μπορεί να περάσουν 2 χρόνια και ν’ ανταλλάσσεις μηνύματα με κάποιον. Και όταν τον συναντήσεις τελικά από κοντά να συνειδητοποιήσεις ότι δεν είναι έτσι όπως τον θέλεις (γελάει).


Σε φλερτάρουν fans στα social media;

Ναι συμβαίνει και αυτό! Υπάρχουν μηνύματα που είναι cool και άλλα στα οποία δεν δίνω καμία σημασία. Απαντώ σε όσα περισσότερα μπορώ, αλλά μόνο σε εκείνα που είναι ευγενικά. Αν είναι too much, επιλέγω να μην απαντήσω.

«Είμαι μεγάλος fan του Harry Styles»

Υπάρχει κάποιος τραγουδιστής που να θαυμάζεις και να τον έχεις ως πρότυπο;

Μεγάλωσα με stars, όπως ο Elvis Prisley και ο Prince, αλλά αυτήν τη στιγμή είμαι μεγάλος fan του Harry Styles. Μου αρέσει το νέο άλμπουμ του, το στυλ του είναι πολύ cool και μου αρέσει να εμπνέομαι από αυτόν. Είναι ο αγαπημένος μου. Είναι πολύ στυλάτος κι έχει τέλεια μουσική.

Έχεις έρθει ποτέ στην Ελλάδα;

Φυσικά! Έχω έρθει αρκετές φορές για διακοπές και, μάλιστα, πέρσι έμεινα στη Ρόδο για 7 μέρες. Πέρασα φανταστικά. Νομίζω ότι ήταν οι 7 πιο ωραίες μέρες της ζωής μου. Ήταν εξαιρετικά. Η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη, η πόλη της Ρόδου ήταν πολύ όμορφη. Αγαπώ την Ελλάδα, αγαπώ την νοοτροπία των Ελλήνων. Είστε ανοιχτόμυαλοι, έχετε χιούμορ, είστε φιλόξενοι και επικοινωνιακοί.

https://www.instagram.com/p/CWlliWHKkPk

Έχεις προγραμματίσει τις καλοκαιρινές σου διακοπές;

Όχι ακόμα! Αλλά αν καταφέρω να πάω διακοπές, σκοπεύω να έρθω πάλι στη Ρόδο, στην Ελλάδα.

«Αγαπώ την Ελλάδα, αγαπώ τη νοοτροπία των Ελλήνων»

Έχεις σκεφτεί να κάνεις περιοδεία σε όλο τον κόσμο;

Ήδη σχεδιάζουμε περιοδεία σε όλη την Ευρώπη και αυτό είναι κάτι πολύ καινούριο για εμένα. Να συναντώ, δηλαδή, ανθρώπους εκτός της χώρας μου και αυτοί να ακούνε τη μουσική μου. Θέλω πραγματικά να παίξω μουσική σε κάθε χώρα και μέρος, όπου ο κόσμος ακούει τη μουσική μου. Του χρόνου νομίζω πως θα κάνω και παγκόσμια περιοδεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Camila Cabello στο TeenQueen: «Φάγαμε vegan φαγητό και πήγαμε να γράψουμε το τραγούδι Psychofreak»

Ο TikToker Inaki Lamua στο TeenQueen: «Στην Ελλάδα με ρωτούν συνέχεια αν με παντρεύει η μάνα μου»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved