Phoebe Gates: Η 19χρονη κόρη του Βill Gates λατρεύει τον χορό και ασχολείται με φιλανθρωπίες

Η νεαρή κόρη του επιχειρηματία έδωσε το παρών στο Τime 100 Gala και έλαμψε στο κόκκινο χαλί.

Μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις έκανε η Phoebe Gates στο κόκκινο χαλί του Time 100 Gala. Η 19χρονη κόρη του Bill Gates συνόδευσε τον μπαμπά της στην εκδήλωση και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με το look της. Η μικρότερη κόρη του επιχειρηματία επέλεξε ένα ασημί φόρεμα Fendace με χρυσές λεπτομέρειες στις τιράντες.

Η Phoebe έχει επιλέξει να ζει τα τελευταία χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο λογαριασμός της στο Instagram μετρά 113 χιλιάδες ακόλουθους και η Phoebe δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή.

Η 19χρονη απομακρύνθηκε για λίγο από τον ιδρυτή της Microsoft στο λαμπερό event και απέδειξε ότι είναι πολύ άνετη μπροστά στις κάμερες. Δεν είναι η πρώτη φορά που μπαμπάς και κόρη εμφανίζονται μαζί αφού πρόσφατα εντοπίστηκαν από τους παπαράτσι κατά τη διάρκεια του δείπνου τους στο Μανχάταν.

https://www.instagram.com/p/Cemq19sJnER/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Dylan Douglas αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο και το γιόρτασε με τους διάσημους γονείς του

https://www.instagram.com/p/Bg18M7JFAeQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποια είναι η Phoebe Gates

Γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου του 2002. ΄Εχει 2 αδέρφια και είναι το μικρότερο παιδί της οικογένειας Gates. Η Phoebe ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει επικεντρωθεί στις σπουδές της. Λατρεύει τον χορό και το μπαλέτο και φοίτησε στο Professional Children School στη Νέα Υόρκη.

«Η κόρη μου Phoebe και εγώ λατρεύουμε να διαβάζουμε όλα τα είδη βιβλίων και είμαστε μεγάλοι θαυμαστές του John Green», είχε γράψει ο Bill Gates στο Instagram.

H 19χρονη ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της και στη φιλανθρωπία καθώς είναι μέλος της Αμερικανικής Ένωσης Βιβλιοθηκών, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού που βοηθά στην προώθηση της εκπαίδευσης σε όλο τον κόσμο.



Πηγή κεντρικής: apimages.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Zendaya έκανε Instagram official τη σχέση της με τον Tom Holland με ένα post για τα γενέθλιά του

Η Millie Bobby Brown έχει αποφασίσει ποιον θα παντρευτεί και αυτός δεν είναι ο Jake Bongiovi

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved