Η Selena Gomez σε προετοιμασία γάμου κι έχουμε και φωτογραφίες

Η Selena έλαμπε από χαρά

H Selena Gomez διανύει μία πολύ καλή και γεμάτη περίοδο στη ζωή της και ο στοχασμός και η καλύτερη χρονιά για την οποία μας είχε μιλήσει στην πρώτη της δημοσίευση μετά από 4 μήνες στο Instagram είναι ήδη εδώ.

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια ξεκίνησε τον χρόνο πηγαίνοντας σε ένα event που κατέχει πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά της, το bridal shower της κολλητής της φίλης, Courtney Barry.

Η όμορφη γιορτή συνέβη στις 19 Ιανουαρίου με αφορμή τον επικείμενο γάμο της Courtney με τον αγαπημένο της, Sam Lopez, και οι καλεσμένοι έδειχναν να περνούν υπέροχα στις φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media, όπου όλοι είναι χαμογελαστοί κι αγκαλιασμένοι. Η Selena, όμως, φυσικά ξεχώριζε, φορώντας ένα υπέροχο κόκκινο φόρεμα.

Η Courtney είναι μία από τις καλύτερες φίλες της Selena, με την οποία κιόλας «μοιράζονται» matching tattoos από τον περασμένο Αύγουστο. Η Selena είχε δημοσιεύσει τότε τη φωτογραφία στο Instagram, εκφράζοντας την αγάπη της για εκείνη:

«Το πραγματικό μου #1 @courtneyjbarry είσαι μία εκπληκτική γυναίκα. Ο τρόπος που χειρίζεσαι τις πιο περίπλοκες στιγμές της ζωής είναι απερίγραπτος και γεμάτος χάρη. Συγκινείσαι με τις πιο μικρές ιστορίες και τις πιο συγκινητικές, θα δώσεις σε κάποιον το άρωμά σου αν σου πει ότι μυρίζεις ωραία, είσαι μία απίστευτη φίλη και μία όμορφη κόρη».

Όπως καταλαβαίνουμε, η αγάπη κι η εκτίμηση της Selena για την Courtney είναι απεριόριστη.

Διάβασε επίσης: Η Selena Gomez επέστρεψε κι εμείς το γιορτάζουμε με 10 facts που πρέπει να ξέρεις για εκείνη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved