Η επίσκεψη των BTS στον Λευκό Οίκο και η επικείμενη συνάντησή τους με τον Joe Biden

 To διάσημο συγκρότημα από τη Νότια Κορέα βρέθηκε στον Λευκό Οίκο για έναν πολύ σημαντικό σκοπό.

Οι BTS εμφανίστηκαν στην ενημέρωση Τύπου του Λευκού Οίκου την Τρίτη (1/6) και θα συναντηθούν άμεσα με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Joe Biden. Η επίσκεψή τους είχε έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό αφού συζήτησαν για την ένταξη και εκπροσώπηση της Ασίας καθώς και την αντιμετώπιση των εγκληματων μίσους και παραπληροφόρησης κατά της Ασίας.

Οι ΒΤS στον Λευκό Οίκο

https://www.instagram.com/p/CeSrvGyp8ll/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ενώ πολλοί από εσάς μπορεί να γνωρίζετε τους BTS ως διεθνές σύμβολο υποψηφιότητας για Grammy, παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο ως πρεσβευτές της νεολαίας προωθώντας ένα μήνυμα σεβασμού και θετικότητας», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Karine Jean-Pierre.

Κάθε μέλος του δημοφιλούς boy band ανέβηκε και μίλησε στο βάθρο μετά την ομιλία της Jean-Pierre. Ο RM, ο αρχηγός του group και μοναδικό μέλος του συγκροτήματος που μιλούσε άπταιστα αγγλικά, ξεκίνησε ευχαριστώντας την Jean-Pierre για τα «καλά λόγια» της και παρουσιάζοντας το group.

«Γεια, είμαστε οι BTS και είναι μεγάλη τιμή που προσκληθήκαμε στον Λευκό Οίκο σήμερα για να συζητήσουμε τα σημαντικά ζητήματα των εγκλημάτων μίσους κατά της Ασίας, την ασιατική ένταξη και τη διαφορετικότητα», είπαν χαρακτηριστικά.

«Είμαστε συντετριμμένοι από την πρόσφατη αύξηση των εγκλημάτων μίσους, συμπεριλαμβανομένων των εγκλημάτων μίσους από την Ασία. Για να σταματήσουμε αυτό και να υποστηρίξουμε την υπόθεση, θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτήν την ευκαιρία για να εκφράσουμε τους εαυτούς μας για άλλη μια φορά. Είμαστε εδώ σήμερα χάρη στον στρατό μας (τους θαυμαστές μας σε όλο τον κόσμο) που έχουν διαφορετικές εθνικότητες και πολιτισμούς και χρησιμοποιούν διαφορετικές γλώσσες», συμπλήρωσαν.

Το συγκρότημα δήλωσε έκπληκτο που η μουσική που δημιουργήθηκε από Νοτιοκορεάτες καλλιτέχνες φτάνει σε τόσους πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ξεπερνώντας τις γλώσσες και τα πολιτιστικά εμπόδια. «Πιστεύουμε ότι η μουσική είναι πάντα ένας καταπληκτικός και υπέροχος ενοποιητής όλων των πραγμάτων», ανέφεραν οι BTS.

Η συνάντηση με τον Joe Biden

To group αναμένεται να δημιουργήσει ψηφιακό περιεχόμενο για τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης του Λευκού Οίκου, σύμφωνα πάντα με αξιωματούχο του Λευκού Οίκου. Η συνάντησή τους με τον Joe Biiden στο Οβάλ Γραφείο θα είναι ιδιωτική χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ και οι BTS θα συζητήσουν τη σημασία της διαφορετικότητας και της ένταξής τους ως πρεσβευτές νεολαίας που διαδίδουν ένα μήνυμα ελπίδας και θετικότητας σε όλο τον κόσμο.

Deacon Phillippe: Ο 18χρονος γιος της Reese Witherspoon είναι ό,τι πιο hot έχουμε δει τελευταία

Πηγή κεντρικής: apimages.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Dylan Douglas αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο και το γιόρτασε με τους διάσημους γονείς του

BLACKPINK: Η αποκάλυψη για την πίεση λόγω δουλειάς και τα συναισθήματά τους στη σκηνή

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved