Ένας έρωτας γεννιέται; Η Olivia Rodrigo και ο Zack Bia αγκαλιά στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Ισχύει το new love in town για την Olivia Rodrigo και τον Zack Bia; 

Η Olivia Rodrigo φαίνεται να βγήκε μεσημεριανό ραντεβού με τον Zack Bia με τις φήμες ότι έχουμε να κάνουμε με... new love in town να έχουν οργιάσει. Μετά την είδηση ​​του χωρισμού της Olivia, η ίδια με τον Zack φαίνεται να έχουν ξεκινήσει ήδη τις πρώτες τους εξόδους! Ο Zack ήταν στο παρελθόν σε σχέση με την ηθοποιό Madelyn Cline και πριν από αυτή τη σχέση, υπήρξε ζευγάρι με την τραγουδίστρια Madison Beer.

H Dua Lipa «ντύθηκε» Ariana Grande σε συναυλία της και οι fans αντέδρασαν

H Olivia Rodrigo διανύει την καλύτερη περίοδο, είναι ευτυχισμένη και μάλλον... ερωτευμένη

Η Olivia βγήκε ραντεβουδάκι με τον Zack Bia και ήταν too cute to handle! Η star υιοθέτησε ένα natural look, αφού είχε επιλέξει ένα πιο διακριτικό μακιγιάζ και όσο για τα μαλλιά της, τα είχε αφήσει ίσια. Η καλλιτέχνης φορούσε ένα κομψό μαύρο δερμάτινο jacket, κρατούσε μια κλασική καπιτονέ μαύρη τσάντα και συνδύασε το μοντέρνο outfit της με γυαλιά ηλίου, μαύρα παπούτσια και κάλτσες μέχρι το γόνατο. So stylish!

Ο DJ και influencer Zack, φορώντας ένα γκρι hoodie, ένα baggie παντελόνι και αθλητικά παπούτσια, αγκάλιασε τρυφερά γύρω από τη μέση την Olivia με τους παπαράτσι να απαθανατίζουν το τρυφερό τετ α τετ το μεσημέρι της 26ης Απριλίου στη Νέα Υόρκη.

https://www.instagram.com/p/Cc1eH6xsl--

Η τραγουδίστρια του «Driver’s License» απολαμβάνει μια σταθερά ανερχόμενη καριέρα, καθώς κέρδισε τρία πολυπόθητα βραβεία Grammy στις 3 Απριλίου, για τον καλύτερο νέο καλλιτέχνη, την καλύτερη pop solo ερμηνεία («Driver's License») και το Καλύτερο Pop Vocal Album (για το Sour).


Η εμφάνιση της Olivia με τον Zack έρχεται μετά από τον πρόσφατο χωρισμό της από τον παραγωγό μουσικών βίντεο, Adam Faze, με τον οποίο διατηρούσε δεσμό επτά μήνες. Αν και η ίδια δεν επιβεβαίωσε ποτέ δημόσια το ειδύλλιο, σε συνέντευξή της είχε αναφέρει ότι δεν ήταν μόνη.

Κέρδισε το ένα βραβείο μετά το άλλο στα Grammys 2022

«Μαθαίνω συνεχώς και μεγαλώνω γρήγορα. Γράφω τραγούδια και αυτό είναι κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενη. Είμαι πολύ πιο χαρούμενη από ό,τι ήμουν όταν έγραψα αυτόν τον δίσκο και είναι υπέροχο. Νιώθω πολύ πιο σίγουρη. Θα δούμε τι θα έρθει στη συνέχεια, αλλά είμαι ενθουσιασμένη», δήλωσε η Olivia Rodrigo στα Grammys 2022.

https://www.instagram.com/p/CbbsmzcrRLa

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αλλαγή στο Instagram του Brooklyn Beckham μετά τον γάμο του με τη Nicola Peltz

Οι BTS έρχονται με νέο άλμπουμ - Έτοιμη για νέα hits;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved