Εκτός Met Gala η Zendaya - Ο λόγος που δεν θα παρευρεθεί

Η Zendaya απογοήτευσε τους fans της, που περίμεναν πώς και πώς να δουν την εμφάνισή της στο Met Gala.

Η Zendaya δε θα παρευρεθεί στο Met Gala 2022 και η είδηση αυτή απογοήτευσε τους fans της (δηλαδή κι εμάς!). Το fashion icon μοιράστηκε τα λυπηρά νέα κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής της την Τετάρτη, 20 Απριλίου.

Εμφανιζόμενη στην εκδήλωση «Euphoria» στο Λος Άντζελες μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του cast, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι πρέπει να δουλέψει και αυτός είναι ο λόγος που δε θα έχει χρόνο να δώσει το παρών στο Met Gala.

Oscars 2022: Η Zendaya ήταν το απόλυτο beauty Inspo της λαμπερής βραδιάς

«Θα απογοητεύσω τους θαυμαστές μου, αλλά θα δουλεύω. Το κορίτσι σας πρέπει να εργαστεί και να κάνει μερικές ταινίες», εξήγησε η ηθοποιός.

Αν και δε θα παρευρεθεί φέτος, η Zendaya επιβεβαίωσε ότι «θα επιστρέψει». Ελπίζουμε να είναι πολύ σύντομα, γιατί τα προηγούμενα outfits της στο Met Gala ήταν μερικά από τα πιο stylish όλων των εποχών!

Το φετινό Met Gala, που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 2 Μαΐου, θα επικεντρωθεί στο θέμα «In America: Anthology of Fashion», το οποίο οι New York Times έχουν ταξινομήσει ως «Guilded Glamour». Ανυπομονούμε να δούμε πώς θα ερμηνεύσουν οι celebrities την ανάθεση!

Η νέα ταινία που πρωταγωνιστεί η Zendaya

Η 25χρονη θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία Challengers, ένα ρομαντικό δράμα που διαδραματίζεται στον κόσμο του τένις. Σύμφωνα με το Variety, η ιστορία περιστρέφεται γύρω από την προπονήτρια του τένις Tashi (Zendaya) και τον «μαθητή»της Art (Faist), ο οποίος τυχαίνει να είναι και σύζυγός της.


Όταν ο Art χάνει πολλούς αγώνες στο Πρωτάθλημα Grand Slam, αναγκάζεται να τον γράψει στο πιο χαμηλό πρωτάθλημα, το Challenger. Εκεί ο Art θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τον πρώην φίλο του και πρώην εραστή της γυναίκας του, τον Patrick (O’Connor). Στην παραγωγή θα δούμε τους Amy Pascal, Zendaya και Guadagnino.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Zendaya και Timothée Chalamet επιστρέφουν στο Dune Part 2 – Τι ξέρουμε για το sequel

Κάν' το όπως η Zendaya! Το πρόγραμμα γυμναστικής και η διατροφή της είναι τόσο cool όσο η ίδια

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved