Βρήκαμε ποια είναι τα αγαπημένα φαγητά των αγαπημένων σου stars

Γιατί και οι διάσημοι έχουν τις αδυναμίες τους

Όλοι έχουμε τα γούστα και τις προτιμήσεις μας, ειδικά όσον αφορά στο φαγητό και στο τι είναι αυτό που ικανοποιεί καλύτερα την όρεξή μας. Οι celebrities -φυσικά- δεν αποτελούν εξαίρεση και, κατά διαστήματα, μας προμηθεύουν με πληροφορίες για τις αγαπημένες τους επιλογές στο φαγητό.

Η Gigi Hadid, σε εμφάνισή της στην εκπομπή «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon», αποκάλυψε ότι λατρεύει τα burger και το αγαπημένο της βρίσκεται στο JG Melon στη Νέα Υόρκη.

Η Demi Lovato αποκάλυψε στο Us Weekly ότι το αγαπημένο της φαγητό είναι τα cookies με σοκολάτα.

Η Emma Watson είπε σε συνέντευξή της στο Marie Claire της Αμερικής ότι λατρεύει τις τορτίγιες αυγού, τις οποίες συνδυάζει με scrambled eggs και guacamole.

Η Camila Cabello δήλωσε στο BuzzFeed ότι λατρεύει τη σοκολάτα, η οποία είναι το αγαπημένο της comfort food.

Ο Justin Bieber είπε στο Nightline ότι έχει αδυναμία στη μακαρονάδα Bolognese.

Η Taylor Swift, αναφέρει το delish, επίσης λατρεύει τα cookies αλλά ιδιαίτερα αυτά του φούρνου Levain στη Νέα Υόρκη.

Η Selena Gomez, όπως αναφέρει το bon appetit, αγαπάει τις πίκλες και, όταν βρίσκεται σε περιοδεία, έχει πάντα μαζί της Hot Cheetos και σοκολάτα. Φυσικά, όπως ξέρεις κι από τις δημοσιεύσεις της, έχει αγάπη για τα burger.

Ο Nick Jonas, σύμφωνα με το Us Weekly, επιλέγει pop corn με την καυτερή σάλτσα Sriracha, και το σάντουιτς Cuban (ένα είδος σάντουιτς με ζαμπόν και τυρί).

Η Kendall Jenner είχε αναρτήσει στο site της KendallJ, όταν αυτό ήταν σε λειτουργία, ότι απολαμβάνει ένα καλό burger, pancakes και pizza.

Διάβασε επίσης: Όλοι οι αγαπημένοι σου διάσημοι stars μέσα σε ένα χιουμοριστικό βίντεο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved