Ο Shawn Mendes δεν αποκλείει στο μέλλον να είναι ξανά «μαζί» με την Camila Cabello

Ο Shawn Mendes μίλησε με τα πιο τρυφερά και όμορφα λόγια για την πρώην σύντροφό του, Camila Cabello.

Είναι πολύ μπροστά ο Shawn Mendes ή μας φαίνεται; Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως δεν θα έλεγε «όχι» σε μια μελλοντική συνεργασία με την πρώην σύντροφό του, Camila Cabello.

Ο τραγουδιστής μίλησε στον Ryan Seacrest και παραδέχθηκε πως δεν αποκλείει μια μελλοντική σύμπραξη on stage με την Camila και συγκεκριμένα στη συναυλία iHeartRadio Wango Tango στις 4 Ιουνίου, ενώ δεν δίστασε να πει πως την αγαπά ακόμα.

When you’re gone: Στο νέο του τραγούδι ο Shawn Mendes εξομολογείται όλα όσα νιώθει μετά τον χωρισμό

Η δήλωση του Shawn για τη συνύπαρξη στη σκηνή με την Camila

«Δεν θα εκπλαγώ. Δεν είναι απίθανο», είπε ο Shawn Mendes στη ραδιοφωνική εκπομπή On Air with Ryan Seacrest για το ενδεχόμενο να τον δουν οι fans on stage μαζί με την Camila Cabello. Και πρόσθεσε: «Αγαπούσα την Camila για τόσα χρόνια, και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει».



Το τραγούδι «When you’re gone»

Στις 31 Μαρτίου ο Shawn Mendes κυκλοφόρησε νέο τραγούδι με τίτλο «When You’re Gone», στο οποίο φαίνεται να μιλά για τον χωρισμό του με την Camila Cabello.



Οι στίχοι, άλλωστε, «μιλούν» από μόνοι τους: «Ξέρω τι υποτίθεται ότι θα κάναμε, είναι πολύ δύσκολο για μένα να σε αφήσω να φύγεις, οπότε απλά προσπαθώ να κρατηθώ. Περίμενε, δεν θέλω να ξέρω πώς είναι όταν λείπεις. Δεν θέλω να προχωρήσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved