Στη Marvel η Sydney Sweeney - Με πρωταγωνιστικό ρόλο δίπλα στην Dakota Johnson

Η Sydney Sweeney θα συμπρωταγωνιστήσει με την Dakota Johnson στην επερχόμενη ταινία «Madame Web».

Η Sydney Sweeney έχει αναδειχθεί σε μία από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς του Hollywood και είναι πραγματικά... ασταματάτητη, αφού κλείνει τη μία δουλειά μετά την άλλη μετά το τέλος της δεύτερης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς του ΗΒΟ, «Euphoria».

Σύμφωνα με το Variety, η ηθοποιός εντάχθηκε επίσημα στο cast της νέας ταινίας των Marvel και Sony, «Madame Web», και θα πρωταγωνιστήσει πλάι στην Dakota Johnson, η οποία έχει επιλεγεί για τον ομώνυμο ρόλο.

Μην ακούς κανέναν! Στη Sydney Sweeney έλεγαν ότι δεν θα κάνει ποτέ τηλεόραση και τώρα είναι... star

Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι η S.J. Clarkson, η οποία έγινε γνωστή για τη δουλειά της στις σειρές της Marvel «Jessica Jones» και «The Defenders».

https://www.instagram.com/p/CbLO9wEONy5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποια είναι η Madame Web

Τόσο η πλοκή όσο και οι υπόλοιποι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν στο «Madame Web» δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Ωστόσο, στα πρωτότυπα comics της Marvel, η Madame Web είναι μια ηλικιωμένη γυναίκα που πάσχει από βαριά μυασθένεια, μία χρόνια νευρομυϊκή διαταραχή που οδηγεί σε αδυναμία και ασυνήθιστα ραγδαία εξάντληση των σκελετικών μυών. Για να ζήσει χρησιμοποιούσε ένα σύστημα που μοιάζει με ιστό αράχνης.

Η πρώτη Madame Web εμφανίσρησε το 1980 στο «The Amazing Spider-Man #210», όπου βοήθησε τον Peter Parker με τις προγνωστικές της δυνάμεις και τελικά έγινε μία έμπιστη σύμμαχος του Spider-Man.



H Sydney Sweeney είναι περιζήτητη!

Ο ρόλος που θα ενσαρκώσει η Sydney Sweeney στην ταινία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά οι fans έχουν ήδη αρχίσει τις εικασίες! «Black Cat ή Gwen Stacy αλλιώς θα ξεσηκωθώ», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter.

Η 24χρονη ηθοποιός έγινε γνωστή μέσα από τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Euphoria» , η οποία έσπασε κάθε ρεκόρ και ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν. Στο παρελθόν την έχουμε δει στις σειρές «Everything Sucks!» (2018), «The Handmaid's Tale» (2018), «Sharp Objects» (2018) και «The White Lotus» (2021).

Η Sydney έχει, επίσης, πρωταγωνιστήσει στις ταινίες «Under the Silver Lake» (2018), «Once Upon a Time in Hollywood» (2019), «The Voyeurs» (2021) και «Night Teeth» (2021), ενώ αναμένουμε τα «Silver Star», «National Anthem» και τη σειρά «The Players Table».

Η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει το «Madame Web» δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, καθώς η ταινία βρίσκεται στο στάδιο της προπαραγωγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σοβάρεψαν τα πράγματα - Η Sydney Sweeney αρραβωνιάστηκε με το αγόρι της

Η Sydney Sweeney έβαψε τα μαλλιά της χάλκινα και είναι ίδια με την Daphne Bridgerton

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved