Ο Shawn Mendes μιλά για τη σχέση του με την Camila Cabello: «Πραγματικά δε με νοιάζει»

Η αναφορά του τραγουδιστή στη σχέση του με την Camila Cabello αποδεικνύει πόσο cool τύπος είναι.

Πολύ cool και... ανενόχλητος είναι ο Shawn Mendes με τον κόσμο και τους δημοσιογράφους που ασχολούνταν τόσο έντονα με τον ίδιο και την Camila Cabello κατά τη διάρκεια της διετούς σχέσης τους.

«Ειλικρινά δε με νοιάζει», είπε ο 23χρονος σε συνέντευξή του στο περιοδικό Billboard όταν ρωτήθηκε αν τον ενοχλούσε όλο αυτό που γινόταν, ενώ ο επί χρόνια μάνατζερ του τραγουδιστή, Andrew Gertler, επιβεβαίωσε την ικανότητα του καλλιτέχνη να αφήνει πίσω του τον θόρυβο που γίνεται γύρω από το όνομά του. «Ο Mendes ήταν πάντα πολύ καλός στο να ξεπερνά όλα όσα ακούγονται», εξήγησε.

«Αγαπώ ακόμα τον Shawn» - Η Camila Cabello μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό με τον Mendes

Ό, τι και να λέει, πάντως, είναι σχεδόν αδύνατον να μη σε επηρεάζει καθόλου το γεγονός ότι όλα τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα πάνω σου. Μια πηγή αποκάλυψε στο Us Weekly τον Νοέμβριο του 2021 ότι «το γεγονός ότι όλοι μιλούσαν για το πόσο σοβαρή είναι η σχέση του με την Camila και αν επρόκειτο να αρραβωνιαστούν ή όχι, εκνεύρισε ιδιαίτερα τον Shawn».

https://www.instagram.com/p/CVXgZ97Mjm0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η επαγγελματική συνεργασία που εξελίχθηκε σε φλογερό έρωτα και ο απρόσμενος χωρισμός

Ο Shawn Mendes και η Camila Cabello συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2015 για το τραγούδι τους «I Know What You Did Last Summer». Τεσσερα χρόνια αργότερα, τον Ιούνιο του 2019, συνεργαστηκαν ξανά για το single «Señorita» και λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι. Μετά από δύο χρόνια κοινών εμφανίσεων στο κόκκιο χαλί, viral στιγμές στα social media και γλυκές αφιερώσεις - και τραγούδια! - ο ένας στον άλλον, οι τραγουδιστές ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μέσω Instagram τον Νοέμβριο του 2021.

«Γεια σας παιδιά, αποφασίσαμε να χωρίσουμε, αλλά η αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλο ως άνθρωποι είναι πιο δυνατή από ποτέ. Ξεκινήσαμε τη σχέση μας ως κολλητοί και θα συνεχίσουμε να είμαστε κολλητοί. Εκτιμούμε πολύ την υποστήριξη που μας δείξατε από την αρχή και προχωράμε μπροστά», ανέφερε η ανακοίνωσή τους.



«Υπάρχει ακόμα αγάπη και σεβασμός ανάμεσά τους», ανέφερε στο Us Weekly εκείνη την εποχή μία πηγή που βρίσκεται κοντά στο πρώην ζευγάρι, συναισθήματα που παραδέχονται δημόσια και οι δύο ότι τρέφουν ο ένας για τον άλλο.

Στις 4 Μαρτίου, η Camila Cabello βρέθηκε πρόσφατα στο New Music Daily της Apple Music με τον Zane Lowe προκειμένου να μιλήσει για το νέο της single «Bam Bam» και το επερχόμενο άλμπουμ της με τίτλο Familia. Εκεί, αναφέρθηκε για πρώτη φορά εκτενώς στον χωρισμό της από τον Shawn Mendes.

«Λατρεύω τον Shawn. Και νιώθω ότι δεν υπάρχει κυριολεκτικά τίποτα εκτός από αγάπη για εκείνον», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αντίο Shawn Mendes! H Camila Cabello έχει νέο αγόρι και είναι full in love

Camila Cabello: Η ανασφάλεια για την εικόνα της και η στήριξη του Shawn Mendes

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved