Ετοιμάζεται crossover; Η Hoyeon Jung από το Squid Game πήγε στο set του Euphoria κι όλοι απορούν

Πόσο υπέροχο θα ήταν να έμπαινε στο cast για την 3η σεζόν της σειράς!

Φαίνεται πως ο Tom Holland δεν είναι ο μόνος ηθοποιός που επισκέφτηκε το set του Euphoria ενώ γυριζόταν η 2η σεζόν. Παρόλο που πιστεύαμε πως η Hoyeon Jung δεν θα μπορούσε να είναι πιο cool, πάντα βρίσκει έναν τρόπο να μας εκπλήξει. Αυτό είναι το crossover που ποτέ δεν ξέραμε ότι χρειαζόμασταν.

Squid Game & Euphoria crossover

Μιλώντας στο Entertainment Tonight στα Critics’ Choice Awards 2022, η star του Squid Game ρωτήθηκε για τη συνάντηση με τη Zendaya και για μια πιθανή εμφάνιση στη δημοφιλή σειρά. Το μοντέλο/ηθοποιός δεν δίστασε να μοιραστεί ότι θα «λάτρευε» να εμφανιστεί στο Euphoria, επιβεβαιώνοντας επίσης ότι επισκέφθηκε το πλατό της σειράς του HBO κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.



«Επισκέφθηκα το πλατό του Euphoria και ήταν τόσο ωραίο που το είδα γιατί έχει περάσει καιρός από τότε που ήμουν σε set μετά το Squid Game», είπε η star στο ET. «Ήταν περίεργο γιατί ένιωθα τόσο άνετα. Δεν είμαι μέλος της ομάδας στο Euphoria αλλά ένιωθα ασφαλής», πρόσθεσε η Hoyeon.

hoyeon_jung_prwtagwnistria_squid_game.jpg

HoYeon Jung: H star της σειράς «Squid Game» απέκτησε 15 εκ. followers μέσα σε τρεις εβδομάδες

Μια σημαντική φιλία για την Hoyeon

Να θυμίσουμε πως ενώ η Hoyeon γύριζε το Squid Game, είχε και εκείνη μια σημαντική επίσκεψη. Η BFF της, η Jennie από το Kpop συγκρότημα BLACKPINK, έκανε μια επίσκεψη που χάρισε στους χρήστες του Instagram μία χαριτωμένη φωτογραφία από τα γυρίσματα..

«Υποστηρίζει πλήρως τη νέα μου καριέρα στην υποκριτική και πιστεύω ότι είναι ένας αληθινός άγγελος. Είμαι τόσο ευγνώμων για όλα. Έστειλε μια κινητή καφετέρια στο πλατό και ήταν πολύ χαρούμενη για μένα όταν πρωτοπήρα τον ρόλο», δήλωσε η Hoyeon τον Οκτώβριο του 2021.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved