Maluma Live in Athens: Μπορείς κι εσύ να κερδίσεις προσκλήσεις για τη μεγάλη συναυλία του Maluma

To TeenQueen εξασφάλισε προσκλήσεις για τη συναυλία του Maluma που τόσο καιρό περίμενες! Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε!

Δύο χρόνια μετά την προγραμματισμένη πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα, ο superstar MALUMA ανακοινώνει τις νέες ημερομηνίες του WORLD TOUR του και κλείνει ραντεβού με το κοινό του στην Αθήνα την Παρασκευή 18 Μαρτίου!

Ο πιο hot καλλιτέχνης της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, ο κολομβιανός superstar MALUMA θα έρθει επιτέλους και στην Ελλάδα και υπόσχεται να μας αναστατώσει σε ένα show όπως δεν το έχουμε ξαναδεί!

Ο all - time - favorite performer εκτινάχθηκε την τελευταία χρονιά ανάμεσα στους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες παγκοσμίως χαρίζοντάς μας ένα ακόμη προσωπικό album με το οποίο κατέκτησε την κορυφή των charts και μια συνεργασία με τον The Weeknd, ένα EP με 7 τραγούδια και 7 καυτά video clips, mega hits, συνεργασίες με διάσημους καλλιτέχνες ενώ πρόσφατα τον απολαύσαμε να πρωταγωνιστεί δίπλα στην υπέροχη Jennifer Lopez!

Η ultra «εκρηκτική» Ελένη Φουρέιρα θα είναι η special guest στη συναυλία του MALUMA στην Ελλάδα. Έχει ήδη κυκλοφορήσει 5 προσωπικούς δίσκους και αμέτρητες no1 επιτυχίες, που μετρούν εκατομμύρια digital streams και YouTube views! Η εντυπωσιακή συμμετοχή της στη Εurovision το 2018 με το hit “Fuego" της χάρισε τη δεύτερη θέση και άνοιξε τον δρόμο για διεθνή καριέρα. Έχει ήδη συνεργαστεί με τον J Balvin και τον Snoop Dogg, ενώ οι επιλεγμένες εμφανίσεις της σε μεγάλους συναυλιακούς χώρους και φεστιβάλ σε Ελλάδα, Κύπρο και ανά την Ευρώπη την έχουν καθιερώσει ως την απόλυτη show-woman, με το κοινό να ανυπομονεί για τα εντυπωσιακά χορευτικά και τα θεαματικά live της.

Reggaeton vibes, colombian beats και τα μεγαλύτερα παγκόσμια hits θα μας αναστατώσουν στο πιο καυτό συναυλιακό γεγονός της χρονιάς. Γιγαντοοθόνες, πυροτεχνήματα, εντυπωσιακά χορευτικά συνθέτουν την υπερπαραγωγή που θα πλαισιώνει τον σαγηνευτικό MALUMA και την Ελένη Φουρέιρα που έρχονται να μας αναστατώσουν!

Παρασκευή 18/3 - Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ

Δεν το χάνεις!

Όσοι θεατές είχαν ήδη προμηθευτεί το εισιτήριό τους στον πρώτο κύκλο προπώλησης μπορούν να επισκεφθούν την συναυλία με την επίδειξη του εισιτηρίου που βρίσκεται στην κατοχή τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Το Viva.gr και το επίσημο δίκτυο μεταπωλητών του, αποτελούν τα μόνα εξουσιοδοτημένα κανάλια πώλησης εισιτηρίων για τη συγκεκριμένη συναυλία. Η είσοδος στο χώρο της συναυλίας δεν θα επιτρέπεται σε εισιτήρια που προέρχονται από μη αναγνωρισμένα κανάλια πώλησης.

MALUMA

WORLD TOUR 2022

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΑΚΑ, ΑΘΗΝΑ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Golden Standing 70€

Arena Standing 45€

GOLDEN VIP 160€

V.I.P / A 125€

V.I.P / B 90€

A Zone 70€

B Zone 63€

C Zone 50€

D Zone 35€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

viva.gr

Τηλεφωνική αγορά

11876

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved