«Αγαπώ ακόμα τον Shawn» - Η Camila Cabello μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό με τον Mendes

H τραγουδίστρια αποκάλυψε τα πάντα για το πρώην αγόρι της και για τη σχέση που έχουν σήμερα.

Η Camila Cabello μίλησε για πρώτη φορά εκτενώς για τον χωρισμό της από τον Shawn Mendes. Η τραγουδίστρια βρέθηκε πρόσφατα στο New Music Daily της Apple Music με τον Zane Lowe για να μιλήσει για το νέο της single «Bam Bam» και το επερχόμενο άλμπουμ της με τίτλο Familia.

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι, πολλοί θαυμαστές άρχισαν να υποθέτουν ότι οι στίχοι αναφέρονται στον χωρισμό της ίδιας και του Shawn. «Είπα ότι θα σε αγαπούσα για μια ζωή, αλλά μόλις πούλησα το σπίτι μας. Ήμασταν παιδιά στην αρχή, φαντάζομαι ότι είμαστε ενήλικες τώρα. Δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι είχα αμφιβολίες αλλά δεν πάνε όλα καλά», τραγουδάει η Camila στην αρχή του «Bam Bam».

Η Camila είπε επίσης στον Zane ότι οι προτεραιότητες και η εστίασή της πάντα άλλαζαν με τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των ετών που έβγαινε με τον Shawn. «Η εστίασή μου ήταν απλώς στο πώς μπορώ να ζήσω μια ευτυχισμένη ζωή και να είμαι σε μια υγιή, ευτυχισμένη σχέση. Έκανα πολλή θεραπεία. Η εστίασή μου έχει αλλάξει πραγματικά. Νομίζω ότι όσο μεγαλώνω, οι προτεραιότητες αλλάζουν. Και νιώθω ότι έτσι ήταν και για τους δυο μας. Επειδή και οι δύο ξεκινήσαμε πολύ νέοι, μαθαίνουμε πραγματικά πώς να είμαστε υγιείς ενήλικες. Και αυτό μερικές φορές σημαίνει ότι το νούμερο ένα στο μυαλό σας δεν είναι η καριέρα σας και αυτό είναι εντάξει», δήλωσε η τραγουδίστρια.



Η Camila Cabello μιλά για τον χωρισμό της με τον Shawn Mendes

Εξηγώντας τους στίχους του νέου τραγουδιού, η Camila είπε στον Zane ότι αυτό που προσπαθούσε να περάσει μέσω του τραγουδιού της είναι «ότι τα πράγματα αλλάζουν και τα πράγματα παίρνουν πραγματικά απροσδόκητες στροφές». «Λατρεύω τον Shawn. Και νιώθω ότι δεν υπάρχει κυριολεκτικά τίποτα εκτός από αγάπη για εκείνον», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

shawn mendes cabello xwrismos

Sad news, κορίτσια! Mendes και Cabello χώρισαν - Αυτές ήταν οι πιο in love στιγμές τους

Η σχέση και η ανακοίνωση του χωρισμού

https://www.instagram.com/p/CTev8HGMrri/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι φίλοι και συνεργάτες από το 2015, όταν κυκλοφόρησε το ντουέτο τους «I Know What You Did Last Summer». Η συνεργασία τους το 2019 πυροδότησε τις φήμες για τη μεταξύ τους σχέση αφού το πρώην ζευγάρι πρωταγωνίστησε στο βιντεοκλίπ του «Señorita» και επιβεβαίωσε τη σχέση του λίγο αργότερα εκείνο το καλοκαίρι.

«Γεια σας παιδιά, αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη ρομαντική μας σχέση, αλλά η αγάπη που τρέφουμε ο ένας για τον άλλον είναι πιο δυνατή από ποτέ. Η σχέση μας ξεκίνησε σαν δύο κολλητοί και θα συνεχίσουμε να είμαστε κολλητοί. Εκτιμούμε τη στήριξή σας από το ξεκίνημα και προχωράμε μπροστά. Camila και Shawn», έγραψε πριν λίγο καιρό ο Shawn Mendes.

Πηγή κεντρικής: apimages.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved