Μέχρι και... μπάρμαν στο Λονδίνο έγινε ο Tom Holland για χάρη του ρόλου του στο «Uncharted»

«Πήγα σε μια σχολή για bartenders», αποκάλυψε ο Tom Holland κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για την προώθηση της νέας του ταινίας «Uncharted».

Ο Tom Holland φαίνεται πως ανέπτυξε κάποιες δεξιότητες... mixology κατά την προετοιμασία του για τον ρόλο του ως Nathan Drake στην ταινία «Uncharted».

Ο 25χρονος εμφανίστηκε στο πλευρό του ηθοποιού Mark Wahlberg στην εκπομπή «Pop Culture Spotlight» με την Jessica Shaw, όπου μίλησε για την εμπειρία του ως μπάρμαν!

zendaya tom5

Σοβαρεύουν τα πράγματα! Zendaya και Tom Holland αγόρασαν μαζί σπίτι

«Για εμένα, ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα σχετικά με το τι κάνουμε για να ζούμε είναι όταν σου δίνεται η ευκαιρία να μάθεις μια νέα δεξιότητα για κάποιον λόγο. Έτσι πήγα σε μια σχολή για bartenders. Κατέληξα να κάνω μερικές βάρδιες σε ένα μπαρ στο Λονδίνο, κάτι που ήταν πολύ διασκεδαστικό. Μου άρεσε πολύ. Και είναι ένα ωραίο μικρό σκηνικό στην ταινία», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CZrEuusqo0Q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο λόγος που... απέλυσαν τον Tom Holland

Και μπορεί ο Tom Holland να απολάμβανε στο 100% το... νέο του επάγγελμα, ωστόσο η ενασχόλησή του με τα ποτά και τα κοκτέιλ δεν κράτησε για πολύ.

«Η είδηση ​​διαδόθηκε στην πόλη και οι άνθρωποι άρχισαν να ανακαλύπτουν ότι "προφανώς ο Tom Holland κάνει τον μπάρμαν σε αυτό το μπαρ". Έτσι ο υπεύθυνος το ανακάλυψε και τελικά με έδιωξαν», αποκάλυψε.

Παρόλ' αυτά, ο πρωταγωνιστής του Spider-Man είπε: «Έχω επιστρέψει στο μπαρ, αλλά είναι λίγο δύσκολη η κατάσταση αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, τους πίεσα πολύ. Έτσι απλά σώπασαν και με άφησαν να επιστρέψω».



Όσο για το κοκτέιλ που του αρέσει να φτιάχνει περισσότερο; «Μου αρέσει να φτιάχνω espresso martini. Είναι πολύ διασκεδαστικό», ανέφερε ο Tom.

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Tom Holland είπε στο GQ ότι δούλεψε στο Chiltern Firehouse, ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο του Λονδίνου, μαθαίνοντας πώς να φτιάχνει κοκτέιλ, να πετάει μπουκάλια στον αέρα (και να τα ξαναπιάνει φυσικά) και άλλα τέτοια κόλπα των μπάρμαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Και παρκούρ κάνει και γυμναστής είναι! 11 πράγματα που δεν ήξερες μέχρι σήμερα για τον Tom Holland

Zendaya - Tom Holland: Η απαγορευμένη σχέση... τους έφερε κοντά!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved