Η Olivia Rodrigo σύντομα και στη μεγάλη οθόνη! Η ανακοίνωση για τη νέα ταινία «SOUR»

Δεν θα μπορούσαμε να ήμασταν Happier!

Ναι, το διάβασες σωστά: Σχεδόν έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ της, SOUR, η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της ντοκιμαντέρ — Olivia Rodrigo: Driving Home 2 U.

Η Rodrigo ενώνει τις δυνάμεις της με το Disney+

Μετά από ένα teaser που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό της στο Instagram, το driving home 2 u (a Sour film) ανακοινώθηκε επίσημα στις 17 Φεβρουαρίου. Και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ίδιας της Olivia, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Disney+ στις 25 Μαρτίου 2022 .

https://www.instagram.com/tv/CaDx5y-JUwQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως αναφέρει το Deadline, η ταινία θα εξιστορήσει το road trip της τραγουδίστριας από το Salt Lake City (εκεί όπου ξεκίνησε να ηχογραφεί το τριπλά πλατινένιο άλμπουμ της Sour) μέχρι το Los Angeles. Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία επίσης να ακούσουν την Olivia να αφηγείται αναμνήσεις από τη δημιουργία του επιτυχημένου άλμπουμ της και να μοιράζεται τα συναισθήματά της καθ’ όλη τη διαδικασία της ηχογράφησης.

oliviarodrigo1.jpg

Olivia Rodrigo: Όσα θέλεις να ξέρεις για το νέο pop idol που θα ακούς ξανά και ξανά (video)

«Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε επτά μέρες», λέει η τραγουδίστρια στην κάμερα. «Κατάφερα να μετατρέψω τον πόνο σε κάτι για το οποίο είμαι περήφανη», καταλήγει. «Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό», λέει.

Η ταινία θα περιλαμβάνει και νέες ζωντανές διασκευές των hit τραγουδιών της Olivia, συνεντεύξεις, αποκλειστικά πλάνα από την παραγωγή του άλμπουμ, καθώς και εμφανίσεις καλεσμένων όπως οι Jacob Collier, Blu DeTiger και Towa Bird.

Δες το teaser trailer για τη νέα ταινία της Olivia Rodrigo: drive home 2 u (a Sour film) παρακάτω:



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved