6 χρόνια σχέσης κι ακόμα λιώνουν ο ένας για τον άλλον! Το φιλί της κόρης του Eminem με το αγόρι της

Η Hailie Jade Scott και ο Evan McClintock είναι ζευγάρι από το 2016.

H 26χρονη κόρη του Eminem, Hailie Jade, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media ωστόσο δεν συνηθίζει να μοιράζεται πολλές στιγμές από την προσωπική ζωή της. Όλα δείχνουν ωστόσο πως η νεαρή αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση. Η Hailie δημοσίευσε στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της, «βάζοντας φωτιά» στο like button.

Η κόρη του Eminem είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει- Το τρυφερό φιλί

Στο post που θα δεις παρακάτω η Hailie ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί με τον σύντροφό της, Evan McClintock, δείχνοντάς μας όσο ερωτευμένοι είναι. Η 26χρονη απόφοιτος του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Michigan ποζάρει με total denim look και μαύρη καπιτονέ τσάντα έχοντας ως φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2016 και αυτή είναι η πρώτη κοινή φωτογραφία τους για φέτος. «Χθες και κάθε μέρα», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, θέλοντας να εκφράσει την αγάπη που τρέφει για τον Evan.

hailie jade magio

Hailie Jade: Η κόρη του Eminem ποζάρει με 90’s look και εντυπωσιάζει

https://www.instagram.com/p/CaAemI1vkvr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H γνώμη του Eminem για τη σχέση τους

https://www.instagram.com/p/CUgUT2bvPn_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μιλώντας πρόσφατα στο podcast του Mike Tyson, ο Eminem είχε αποκαλύψει πως η Hailie Jade και ο σύντροφός της γνωρίστηκαν όταν ήταν ακόμα συμφοιτητές. Η Hailie έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο του Michigan κι έχει πάρει πτυχίο Ψυχολογίας. Ο ράπερ δήλωσε εξαιρετικά υπερήφανος για εκείνη: «Δεν έχει παιδιά, έχει σύντροφο και είναι καλά. Με έχει κάνει σίγουρα υπερήφανο. Έχει αποφοιτήσει από το κολλέγιο».

Πηγή κεντρικής: hailiejade



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved