Σοβαρεύουν τα πράγματα! Zendaya και Tom Holland αγόρασαν μαζί σπίτι

Το ζευγάρι αγόρασε σπίτι στο Νοτιοδυτικό Λονδίνο. Λες να φάμε σύντομα κουφέτα; 

Η Zendaya και ο Tom Holland είναι στα καλύτερά τους και αυτό δεν κρύβεται. Το ερωτευμένο ζευγάρι φαίνεται πως πήγε τη σχέση του στο επόμενο επίπεδο, καθώς αγόρασαν μαζί το πρώτο τους σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Zendaya και Tom Holland έτοιμοι να συγκατοικήσουν

Σύμφωνα με τη Mirror, το πολυτελές σπίτι βρίσκεται στο Νοτιοδυτικό Λονδίνο και συγκεκριμένα στο Richmond. Ο ξένος Τύπος αναφέρει πως πριν το ζευγάρι μετακομίσει εκεί, το οίκημα θα ανακαινιστεί πλήρως και θα περιλαμβάνει γυμναστήριο, κινηματογράφο και πολλά ακόμη.

https://www.instagram.com/p/CY9UDRNoOJG

Η αξία του σπιτιού ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας και όχι άδικα. Διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και θα προστατεύεται παντού με ασφάλεια υψηλής τεχνολογίας συμπεριλαμβανομένης μιας ατσάλινης πύλης ασφαλείας.

«Πετούν στα σύννεφα και ήθελαν πολύ να αποκτήσουν το πρώτο τους σπίτι. Είναι πολύ ερωτευμένοι και ήθελαν το πρώτο τους σπίτι να είναι στο Λονδίνο όπου μεγάλωσε ο Τom. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι για εκείνους», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Το χρονικό της σχέσης τους

https://www.instagram.com/p/CQ10zZZJ-_9

Οι φήμες για τη σχέση τους είχαν ξεκινήσει όταν είχαν πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Spider-Man: Homecoming’» το 2017, αλλά τότε η Zendaya το είχε διαψεύσει με μια συνέντευξή της, λέγοντας ότι ο Tom Holland είναι ο καλύτερός της φίλος.

Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν σε ακόμα δύο ταινίες Spider-Man αλλά και σε μια τρίτη, το «No Way Home» που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες στις κινηματογραφικές αίθουσες.

tom holland 2

Έτοιμος να πατήσει pause στην καριέρα του και να γίνει μπαμπάς ο Tom Holland - Zendaya ακούς;

Πηγή κεντρικής: apimages.com


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved