Ο Dylan είναι ο πιο ωραίος Douglas! Όσα θέλεις να ξέρεις για τον γιο της Catherine Zeta Jones

Είναι μόλις 21 ετών και μας έχει ήδη κερδίσει!

Αν είσαι από τα κορίτσια που λατρεύουν τους όμορφους γιους διάσημων σταρ του Hollywood - όπως κι εγώ! - τότε είμαι σίγουρη πως ο Dylan Douglas είναι ένας από τα αγόρια που σου έχουν κινήσει το ενδιαφέρον!

Ο 21χρονος γιος της Catherine Zeta-Jones και του Michael Douglas είναι πολύ ενεργός στα social media και έχει αποκτήσει αμέτρητες fans.

carys.douglas 50327986 2220082534922243 5500451060756285595 n

Carys Zeta Douglas: Δε φαντάζεσαι τι φωτογράφιση έκανε η έφηβη κόρη των γνωστών ηθοποιών

Ο Dylan Douglas λατρεύει να ανεβάζει οικογενειακές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και σε κάθε δημοσίευσή του, οι θαυμάστριες σπεύδουν να σχολιάσουν και να εκφράσουν τον θαυμασμό τους προς το όμορφο και πολλά υποσχόμενο αυτό αγόρι.

https://www.instagram.com/p/B21fuIkgewQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν, λοιπόν, ανήκεις κι εσύ στο fan club του Dylan και θέλεις να μάθεις τα πάντα για εκείνον, παρακάτω θα βρεις όλες τις λεπτομέρειες για τη ζωή και την επαγγελματική του πορεία.

Ποιος είναι ο Dylan Douglas

Ο Dylan Douglas είναι ο γιος των διάσημων ηθοποιών Michael Douglas και Catherine Zeta-Jones, γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου 2000, είναι 21 ετών και ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα.

Έχει δύο αδέρφια, τη 18χρονη Carys Zeta Douglas και τον 43χρονο Cameron Douglas, ενώ εμφανίζεται πολύ συχνά σε events με τους γονείς του.

https://www.instagram.com/p/B4kU8i4gNjs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η πορεία του στον χώρο της υποκριτικής

Ο Dylan είχε επαφή με την υποκριτική από την παιδική του κιόλας ηλικία, καθώς οι γονείς του τον πήγαιναν τακτικά να παρακολουθήσει μιούζικαλ και θεατρικές παραστάσεις, ώστε να πάρει μία γεύση περί τέχνης. Κάθε καλοκαίρι, ο Dylan και η αδερφή του, Carys Zeta Douglas, παρακολουθούσαν μαθήματα υποκριτικής.

Ο 21χρονος έκανε το ντεμπούτο του ως ηθοποιός το 2009 με την τηλεοπτική σειρά «Formula 1: BBC Sport». Ο ρόλος που είχε στη σειρά δεν ήταν μεγάλος, ωστόσο κατάφερε αμέσως να ξεχωρίσει.

Το 2011, ο Dylan επιχείρησε να ασχοληθεί και με τη φωνητική ηθοποιία, δίνοντας τη φωνή του στον «Russell» για την τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων «Phineas and Ferb».



Η δυσλεξία και οι σπουδές του Dylan Douglas

Ο Dylan Douglas γεννήθηκε με κάποιες ιδιαιτερότητες. Τόσο ο ίδιος όσο και η αδερφή του πάσχουν από δυσλεξία, κάτι που φαίνεται πως κληρονόμησαν από τον πατέρα και τον θείο τους, καθώς και εκείνοι είχαν εμφανίσει αυτή την πάθηση κάποια στιγμή στη ζωή τους.

Ο 21χρονος ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο «The Windward School», ένα ανεξάρτητο σχολείο αποκλειστικά για δυσλεκτικά άτομα και μαθητές με δυσκολία στην εκμάθηση της γλώσσας, ενώ πλέον προετοιμάζεται για τις ανώτερες σπουδές του και ταυτόχρονα κάνει οντισιόν για ταινίες και σειρές.

Πηγή φωτογραφιών: @dylan__douglas

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved