Ο Γιώργος Κρικοριάν στο TeenQueen: «Δεν έχω κάνει ποτέ μεγάλη σχέση! Είμαι ακόμη άπειρος»

Ο Γιώργος Κρικοριάν μιλά στο TeenQueen για την αρμένικη καταγωγή του, την απόφασή του να γίνει δημοσιογράφος, τη χαρά του που βρίσκεται στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» στο MEGA, τη σχέση που έχει με τους γονείς του, αλλά και όλα όσα τον γοητεύουν σε μια γυναίκα. 

Ξεχωρίζει για το χιούμορ του, το κέφι του και το εύστοχο σχόλιό του. Θα το καταλάβεις ξεκάθαρα παρακολουθώντας τον στο MEGA και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» όπου και συμμετέχει μαζί με τους Άρη Καβατζίκη και Δέσποινα Καμπούρη, έχοντας στο τιμόνι τη Δανάη Μπάρκα.

Ο Γιώργος Κρικοριάν είναι ο άνθρωπος που θέλεις να έχεις στην παρέα σου, τόσο για να κάνεις σοβαρές συζητήσεις μαζί του, όσο και για να περνάς ωραία. Να γελάς με την ψυχή σου. Είναι, άλλωστε, η ψυχή της παρέας και το κατάλαβα συναντώντας τον από κοντά. Αφού, λοιπόν, βρεθήκαμε ένα παγωμένο μεσημέρι του Ιανουαρίου και ενώ πίστευα ότι η συνάντησή μας θα κρατούσε καμιά ώρα- όπως γίνεται συνήθως στις συνεντεύξεις- τελικά... κλείσαμε δυόμιση ώρες να μιλάμε χωρίς σταματημό.

Στη συνέντευξή μας είπαμε πολλά! Για το ξεχωριστό επίθετό του και την καταγωγή του, τις σπουδές του και τις δουλειές του ως δημοσιογράφος, την όμορφη σχέση που έχει με τους γονείς του, τη συμμετοχή του, τις φάρσες και την επιτυχία της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και... πολλά άλλα.

Πώς αντιδρά στα σχόλια του κόσμου τώρα που έχει γίνει ακόμα πιο αναγνωρίσιμος και τι είναι αυτό που τον γοητεύει σε μια γυναίκα;

https://www.instagram.com/p/CY3w5DLF670

Η οικογένειά σου έχει καταγωγή από την Αρμενία. Το επίθετο σου ήταν πάντα κατανοητό από τους άλλους;

Ακριβώς. Ο παππούς μου ήρθε μικρός στην Ελλάδα από την Αρμενία. Δυστυχώς, δεν μιλάω τη γλώσσα. Καταλαβαίνω, όμως, την προφορά και γνωρίζω μερικές λέξεις. Κάποια στιγμή θα ήθελα να πάω στην Αρμενία. Δεν τα έχω καταφέρει μέχρι στιγμής. Το επίθετό μου είναι μεν εύηχο, αλλά και δύσκολο. Εννέα στους δέκα δεν καταλαβαίνουν το Κρικοριάν. Με έχουν πει Κρεκοριάν, Γκρικοριάν, Γρηγοριάδη. Το έχουν κάνει και ελληνικό (γελάει). Νομίζω ότι ξεχωρίζει. Σε αντίθεση με το Γιώργος, που είναι κοινότοπο, το Κρικοριάν είναι διαφορετικό.

«Εννέα στους δέκα δεν καταλαβαίνουν το Κρικοριάν»

Στο σχολείο ήσουν καλός μαθητής ή ταραξίας;

Δεν ήμουν ταραξίας, αλλά ήμουν μέσα στα «πράγματα». Ήμουν πολύ καλός μαθητής μέχρι το Γυμνάσιο, αλλά στο Λύκειο έπεσαν οι αποδόσεις μου. Ωστόσο, είχα την τύχη να τα αφομοιώνω γρήγορα τις πληροφορίες στην παράδοση και με το διάβασμα που έκανα, κατάφερα να περάσω εκεί που ήθελα, στη σχολή Επικοινωνίας – Μέσων και Πολιτισμού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

https://www.instagram.com/p/CYWzy2OI91d

Άρα είχες αποφασίσει από νωρίς ότι θέλεις να γίνεις δημοσιογράφος;

Στο Λύκειο το αποφάσισα. Έπαιζα ποδόσφαιρο, οπότε ήθελα να γίνω αθλητικός δημοσιογράφος. Σκέφτηκα, όμως, μετά, ότι είναι μικρός ο χώρος της αθλητικής δημοσιογραφίας και θα είναι δύσκολο να βρω δουλειά. Οπότε, είπα ότι θα πάω στην ψυχαγωγία και ό,τι γίνει. Τελικά, η επιλογή μου ήταν σωστή.

Αντέδρασαν οι γονείς σου όταν τους είπες ότι θα γίνεις δημοσιογράφος;

Στην αρχή είχαν τους ενδοιασμούς τους, λόγω του ότι δεν είχαμε κάποιον στην οικογένεια που να ασχολείται με το αντικείμενο. Τους είπα, όμως, να μην ανησυχούν. Είχα πίστη στον εαυτό μου και ήμουν σίγουρος ότι θα έβρισκα την άκρη μου. Τελικά, έκανα αυτό που ήθελα και είμαι χαρούμενος. Ξεκίνησα το καλοκαίρι του 2014 από την εκπομπή «Καλοκαίρι παντού» στον ALPHA. Τον Σεπτέμβριο πήγα στο Happy Day, όπου και έμεινα 3 χρόνια. Αποχώρησα, γιατί ήθελα κάτι διαφορετικό κι έτσι, μετά, πήγα ως δημοσιογράφος στο Nomads.

https://www.instagram.com/p/CXeRWCIL1wh

Πώς είναι για έναν δημοσιογράφο να δουλεύει σε reality επιβίωσης;

Είναι αρκετά δύσκολο. Δουλεύεις αρκετές ώρες, σε δύσκολες συνθήκες. Μακριά από το σπίτι σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Έρχεσαι αντιμέτωπος με τον ίδιο σου τον εαυτό. Παρόλα αυτά, ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου. Το έζησα και αυτό.

«Αισθάνθηκα πολύ άνετα όταν, πριν ακόμα υπογράψω, η Δανάη μου έστειλε μήνυμα για να γνωριστούμε και να μιλήσουμε»

Ένιωσες από την πρώτη στιγμή ότι η εκπομπή «Πάμε Δανάη» είναι κοντά στη δική σου ιδιοσυγκρασία και στο χιούμορ σου; Αισθάνθηκες άνετα από την πρώτη στιγμή;

Η αλήθεια είναι ότι πριν καν μιλήσω με το MEGA είχα σκεφτεί τον εαυτό μου στην συγκεκριμένη εκπομπή. Το «Πάμε Δανάη!» είναι ένα ψυχαγωγικό πρωινό το οποίο, χωρίς να βρίσκεται εκτός επικαιρότητας, έχει ως στόχο να διασκεδάσει και να προσφέρει χαμόγελο στον τηλεθεατή. Για αυτό πίστευα ότι μου ταιριάζει πάρα πολύ και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Αισθάνθηκα πολύ άνετα όταν, πριν ακόμα υπογράψω, η Δανάη μου έστειλε μήνυμα για να γνωριστούμε και να μιλήσουμε. Όταν συναντηθήκαμε με τα παιδιά απλά επιβεβαιώθηκε η χημεία μας.


Από τις φάρσες που έχεις κάνει στη στήλη που έχεις στην εκπομπή, υπήρξε κάποιος που παρεξηγήθηκε;

Ευτυχώς, δεν έχει παρεξηγηθεί κανένας μέχρι τώρα σε κάποια φάρσα. Αφενός είμαστε πάντα πολύ προσεκτικοί σε ό,τι κάνουμε, αφετέρου ευτυχώς όσοι «την πάτησαν» έχουν χιούμορ.

https://www.instagram.com/p/CUsHWcmhbaP

Είσαι fan της γυμναστικής και μοιράζεσαι συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά σου. Ποια είναι η μεγαλύτερη απόσταση που έχεις διανύσει τρέχοντας ή περπατώντας;

Η γυμναστική είναι ψυχοθεραπεία για μένα. Στην πρώτη καραντίνα έβαλα πάλι στη ζωή μου το τρέξιμο και ξεκίνησα με μικρές αποστάσεις. Η μεγαλύτερη απόσταση που έκανα, παρέα με δύο φίλους μου, ήταν περίπου 13 χλμ. Ξεκινήσαμε από τη Νέα Σμύρνη και φτάσαμε στον Άλιμο.

Τα πας καλά με τη μαγειρική για να κάνεις εκτός από την άσκηση και καλή διατροφή;

Όχι! Να είναι καλά η μητέρα μου και τα ταπεράκια της (γελάει).

Οι συνεργάτες σου παλαιότερα σε πείραζαν γιατί έμενες στο πατρικό σου. Θέλεις κάποια στιγμή να μετακομίσεις;

Φέτος, σκέφτομαι να μετακομίσω. Μη φανταστείτε, κανένα στενό παρακάτω, άντε κι ένα τετράγωνο παραπέρα από το πατρικό μου. Είμαι στην αναζήτηση σπιτιού και είμαι πολύ κοντά. Θα σας ειδοποιήσω μέσω Instagram ότι μετακομίζω (γελάει).

Είσαι αυτό που λέμε μαμάκιας;

Πάντα προσπαθούσα να βγάζω έξω από τις αποφάσεις τους γονείς μου. Κι εκείνοι, βέβαια, με άφηναν ελεύθερο να κάνω αυτό που θέλω. Έχουμε μία πολύ αγαπημένη και ισορροπημένη σχέση.

https://www.instagram.com/p/CVF8nb_oeEo

Το ατού στην εμφάνισή σου είναι και τα μαλλιά σου; Σε βλέπουμε συνέχεια την ώρα που μιλάς να προσπαθείς να τα φτιάξεις…

Ναι, γιατί δεν στρώνουν εύκολα. Τα φτιάχνω μόνος μου στην εκπομπή με πηλό ή λακ. Μου αρέσει το χρώμα τους. Το καλοκαίρι, που αποκτούν ξανθές ανταύγειες από τον ήλιο, με ρωτούν: «τα βάφεις, έκανες ανταύγειες, τα ''τσίμπησες λίγο"» και λέω «δεν τα βάφω, αλήθεια λέω».

Όταν δέχεσαι μηνύματα στα social media, απαντάς;

Ναι, φυσικά. Αν δεν απαντήσω, θα είναι σαν να μη δίνω σημασία σε όσους με παρακολουθούν, στους τηλεθεατές. Αυτοί είναι άλλωστε ο λόγος που κάνουμε την εκπομπή. Μου αρέσει η επικοινωνία με τον κόσμο, ακόμη και με όσους με συναντούν στο δρόμο. Το άγχος μου κάθε φορά είναι να θυμηθώ από πού γνωρίζω κάποιον, δεν θέλω σε καμία περίπτωση να φανώ αγενής. Δεν πάει το μυαλό μου ότι με ξέρουν από την τηλεόραση. Μετά βέβαια αν μου πουν «ξέρεις, σε βλέπω στο Πάμε Δανάη», μου φεύγει το άγχος.

Τι είναι αυτό που σε εντυπωσιάζει σε μια γυναίκα;

Η εμφάνιση μπορεί να δίνει μία πρώτη εντύπωση, όμως, αυτό που έχει σημασία είναι να υπάρχει επικοινωνία. Θέλω η σύντροφός μου να με πηγαίνει μπροστά, να τη θαυμάζω κι εκείνη, φυσικά, εμένα. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχω κάνει μεγάλη σχέση. Είμαι ακόμα άπειρος, χρειάζομαι πολλή δουλειά (γελάει).

https://www.instagram.com/p/CVyFZPsLhm3

Η μαμά σου δεν σου παραπονιέται; Δεν σου λέει ότι είναι καιρός να αποκατασταθείς;

Δεν μου το έχουν πει, γιατί οι γονείς μου δεν εμπλέκονται στην προσωπική μου ζωή. Έχω και μια αδελφή μεγαλύτερη, η οποία έχει τρία παιδιά, οπότε έχουν, προς το παρόν, τα τρία τους εγγόνια για να ασχολούνται μαζί τους! Την έχω γλιτώσει.

FYI: Ο Γιώργος Κρικοριάν συμμετέχει στην καθημερινή εκπομπή του MEGA, «Πάμε Δανάη!», που ξεκινά στις 10.50 το πρωί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved