Makeover alert! Ο Justin Bieber ξύρισε το κεφάλι του (photos)

Ο τραγουδιστής προσπαθεί να κρύψει το νέο του hair look.

Αυτό μπορούμε να πούμε ότι μας ξάφνιασε! Ο Justin Bieber εμφανίστηκε με ένα στιλ στα μαλλιά του που το βλέπουμε για πρώτη φορά πάνω του και δε φανταζόμασταν ποτέ ότι θα τολμούσε.

Ο 27χρονος εθεάθη την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου στο Beverly Hills μέσα στο αυτοκίνητό του, και υποθέτουμε ότι μέχρι και οι φωτογράφοι θα... τρόμαξαν να τον αναγνωρίσουν, αφού ο τραγουδιστής είχε ξυρίσει το κεφάλι του!

justin bieber 1

Justin Bieber: Ο λόγος που ζήτησε να μην προβληθούν ξανά φωτογραφίες του από το 2019

Οι πρώτες φωτογραφίες του Justin Bieber με ξυρισμένο κεφάλι

Το ολοκαίνουργιο makeover του Justin Bieber είναι σίγουρα μια μεγάλη αλλαγή και διαφέρει πολύ από τα χτενίσματα και κουρέματα που μας είχε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CY-AI2fPpOe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι ο 27χρονος προσπάθησε να κρύψει το κεφάλι του φορώντας την κουκούλα του, μάλλον δυσκολεύεται να συνηθίσει το νέο του κούρεμα, ή ίσως και να το μετάνιωσε, αν και οι fans του λατρεύουν οτιδήποτε κι αν κάνει!

Παρόλο που ο τραγουδιστής προσπάθησε να καλύψει το ξυρισμένο κεφάλι του, η νέα του εμφάνιση είναι ευδιάκριτη στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.

https://www.instagram.com/p/CY9162CsUH5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν ξυρίσει εντελώς το κεφάλι του, ο Justin Bieber είχε υιοθετήσει ένα αρκετά κοντό κούρεμα, το οποίο απείχε πολύ από τα κυματιστά μαλλιά που είχε όταν έκανε το ντεμπούτο του πριν από πολλά χρόνια.



Το μόνο σίγουρο είναι πως μόλις ο 27χρονος αρχίσει να κυκλοφορεί δημόσια και να ανεβάζει φωτογραφίες με το νέο του hair look, θα σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, αφού οτιδήποτε κάνει ο διάσημος τραγουδιστής στην εξωτερική του εμφάνιση, γίνεται θέμα συζήτησης από όλα τα μέσα και απασχολεί πολύ κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κορίτσια τρέξτε! Βρέθηκε ο νέος Justin Bieber και λέγεται... Ruel VanDijk

Το τραγούδι του Justin Bieber που θα ακούς ξανά και ξανά με βάση το ζώδιό σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved