Να την ακούς τη θεία! Τι έμαθε η Miley Cyrus από την Dolly Parton

Οι πολύτιμες συμβουλές που της έδωσε η τηλεοπτική θεία της και οι δημόσιες ευχές.

Η Miley Cyrus φαίνεται πως είναι πολύ χαρούμενη που μία σπουδαία τραγουδίστρια σαν την Dolly Parton βρέθηκε στον δρόμο της από τα πρώτα κιόλας επαγγελματικά της βήματα!

Η Dolly Parton συμμετείχε σε αρκετά επεισόδια της νεανικής σειράς «Hannah Montana», υποδυόμενη τη θεία της Miley Cyrus, και οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά, με την Parton να δίνει πολλές πολύτιμες συμβουλές στην ανήλικη τότε πρωταγωνίστρια.

miley cyrus 2

Η Miley Cyrus έχει νέο boyfriend! Ποιος είναι ο ροκάς Max Morrando

Το ευχαριστήριο και τρυφερό post της Miley Cyrus

Με αφορμή τα 76ά γενέθλια της Dolly Parton, η Miley Cyrus δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου αποκαλύπτει ότι πήρε πολλά μαθήματα από εκείνη κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής τους συνεργασίας.

Η 29χρονη μοιράστηκε με τους followers της μία σκηνή από τη «Hannah Montana», όπου λέει στην Dolly Parton: «Θεία Dolly, νομίζω ότι τα μαλλιά σου κουδουνίζουν». Τότε, η τηλεοπτική της θεία βγάζει ένα κινητό από την ξανθιά κόμη της και εξηγεί στην ανιψιά της ότι «όταν το παντελόνι σου είναι τόσο στενό όσο το δικό μου, πρέπει να έχεις κάπου να βάλεις το τηλέφωνό σου».

https://www.instagram.com/tv/CY7CFmNA5FF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη λεζάντα της δημοσίευσης, η διάσημη star έγραψε: «Ένα από τα πολλά ανεκτίμητα μαθήματα που πήρα από την @dollyparton. Χρόνια πολλά θεία Dolly!».

«Βροχή» οι ευχές στην Dolly Parton

Η τραγουδίστρια Loretta Lynn ευχήθηκε με τη σειρά της μέσω Twitter στην Dolly Parton.

«Χρόνια πολλά, @dollyparton. Ελπίζω αυτή να είναι η καλύτερη χρονιά σου!», έγραψε μεταξύ άλλων η 89χρονη φίλη της.



Ο Parton έλαβε, επίσης, δημόσιες ευχές για τα γενέθλιά της μέσω των social media από τον παρουσιαστή Jimmy Fallon, τον μπασκετμπολίστα Rex Chapman και την τραγουδίστρια Reba McEntire.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Miley Cyrus: Θυμάται το τραγούδι που έγραψε για τον Liam Hemsworth 4 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

Miley Cyrus: Έκανε το ωραιότερο δώρο στη μαμά της που έχει γενέθλια (photos)

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved