Χώρισαν η Dua Lipa και ο Anwar Hadid; Όλη η αλήθεια!

Η απόσταση και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις προκάλεσαν προβλήματα στη σχέση τους.

Η Dua Lipa και Anwar Hadid είναι μαζί από το 2019 και αποτελούν τον ορισμό του #couplegoals! Οι fans τους τρελαίνονται κάθε φορά που το μοντέλο και η τραγουδίστρια δημοσιεύουν cute και αγαπησιάρικες κοινές φωτογραφίες στο Instagram, αλλά και όταν εμφανίζονται μαζί στο κόκκινο χαλί.

Ωστόσο, στα τέλη Δεκεμβρίου άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί. Λοιπόν, υπάρχει αλήθεια σε αυτές τις αναφορές;



dualipa anwar4

Τρελός έρωτας! Dua Lipa και Anwar Hadid σε date night στη Νέα Υόρκη

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής, αλλά μια πηγή φέρεται να είπε στον πολιτιστικό ιστότοπο Deux Moi ότι, ενώ το ζευγάρι είχε on-off για κάποιο διάστημα, τώρα έχουν χωρίσει οριστικά.

Οι λόγοι που οδήγησαν το ζευγάρι σε ρήξη

Τις τελευταίες εβδομάδες, υπήρξαν κάποιες εικασίες ότι μπορεί να έκαναν παύση στη σχέση τους λόγω βεβαρυμένων προγραμμάτων. Η Dua Lipa ζει αυτή τη στιγμή μεταξύ Λονδίνου και Λος Άντζελες, ενώ ο Anwar Hadid παρέμεινε στη Νέα Υόρκη. Μια πηγή φέρεται να είπε στην εφημερίδα «The Sun»: «Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μία παύση τον περασμένο μήνα, καθώς το να ταξιδεύουν τόσο πολύ και να είναι χώρια αποδεικνύεται δύσκολο. Η σχέση τους περνάει κρίση».

https://www.instagram.com/p/CUGGjqHlBch/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και αν έχεις μείνει έκπληκτη με την είδηση του φημολογούμενου χωρισμού, σε καταλαβαίνω απόλυτα, αφού το ζευγάρι δε μας είχε δώσει κανένα δείγμα ότι κάτι πάει στραβά στη σχέση τους.

Το μόνο στο οποίο ελπίζουμε είναι να μην είναι οριστικός ο χωρισμός και η Dua Lipa με τον Anwar Hadid να βάλουν πάνω απ' όλες τις δυσκολίες, την αγάπη και τον έρωτά τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κορίτσια στον ήλιο! Dua Lipa και Bella Hadid έβαλαν τα μαγιό τους κι έκαναν... χαμό στο Instagram

#Couplegoals: 8 φορές που η Dua Lipa και ο Anwar Hadid απέδειξαν πως είναι full in love

Dua Lipa: Η αποκάλυψη για τον Anwar Hadid θα σε κάνει να λιώσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved