Η Hailey Baldwin και ο Justin Bieber ακύρωσαν τη δεξίωση του γάμου τους

Κι έχουμε μείνει άφωνες

Ένας από τους πιο απρόσμενους γάμους της χρονιάς που μας πέρασε ήταν αυτός του Justin Bieber και της Hailey Baldwin. Ήταν κάτι που πραγματικά δεν προβλέψαμε, και γι’ αυτό μας έχει στιγματίσει κάπως. Ωστόσο φαίνεται πως οι δυο stars είναι πραγματικά ερωτευμένοι, και δεν χάνουν ευκαιρία να μας το δείχνουν κάθε τόσο.

Από τότε που μετακόμισαν στον Καναδά, απολαμβάνουν ήσυχα και χωρίς φαμφάρες την κοινή ζωή τους –μάλιστα πήραν και ένα κουταβάκι- μάθαμε όμως κάτι το οποίο μας σόκαρε αρκετά και μας έχει κάνει να αναρωτιόμαστε. Το διάσημο ζευγάρι ακύρωσε την γαμήλια τελετή του και εμείς ακόμη δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί.

Σύμφωνα με πηγή του Αμερικάνικου People, το νιόπαντρο ζευγάρι σχεδίαζε να κάνει και θρησκευτική τελετή, πέρα από τα χαρτιά που υπέγραψε στο δημαρχείο τον Σεπτέμβριο. Λεγόταν πως ο γάμος τους θα γίνει μέσα στον Ιανουάριο, όμως φαίνεται πως δεν είναι ακόμη έτοιμοι να ανταλλάξουν τις βέρες μπροστά σε οικογένεια, φίλους και συγγενείς.

«Ψάχνουν την κατάλληλη στιγμή για να το κάνουν, και θεωρούν πως όσο πιο σύντομα γίνει, τόσο το καλύτερο. Ακόμη το ψάχνουν!», ανέφερε μία πηγή. Η ίδια πηγή ανέφερε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ανάμεσά τους, και πως απλά φτιάχνουν τη λίστα των καλεσμένων τους, επειδή οι celebrity φίλοι τους είναι ιδιαίτερα απασχολημένοι.

Μπορείς να ηρεμήσεις λοιπόν, ο γάμος τους θα γίνει άμεσα.

Αυτό το είδες; Σύννεφα στη σχέση του Bieber με την Hailey Baldwin: Η εξομολόγηση που μας ξάφνιασε

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved