Έτοιμος να πατήσει pause στην καριέρα του και να γίνει μπαμπάς ο Tom Holland - Zendaya ακούς;

Ο Tom Holland λατρεύει τα παιδιά και θέλει να δημιουργήσει άμεσα τη δική του οικογένεια. Η Zendaya συμφωνεί, άραγε;

Μπορεί η καριέρα του να είναι στο πικ της και αυτή τη στιγμή να βρίσκεται σε μια ξέφρενη περιοδεία για τη νέα του ταινία «Spider-Man: No Way Home», ο Tom Holland, ωστόσο, αποκάλυψε κάτι που δεν περίμενε κανείς να ακούσει από τον ηθοποιό τη δεδομένη χρονική περίοδο!

«Έχω περάσει τα τελευταία έξι χρόνια προσηλωμένος στην καριέρα μου. Θέλω να κάνω ένα διάλειμμα και να επικεντρωθώ στο να κάνω οικογένεια και να καταλάβω τι θέλω να κάνω έξω από αυτόν τον κόσμο», δήλωσε ο Βρετανός ηθοποιός στο People, εκπλήσσοντας τις θαυμάστριές του!

https://www.instagram.com/p/CXbxz0CMNS0
zendaya spiderman1

Tom Holland και Zendaya δεν κρύβουν τον έρωτά τους! Τι αποκάλυψαν για τη σχέση τους

Ο Tom Holland λατρεύει τα παιδιά και περιμένει πώς και πώς να κάνει τα δικά του!

Μάλιστα, ο 25χρονος είπε ότι πάντα του άρεσε η ιδέα να είναι γονιός και, αν δεν ακολουθούσε την υποκριτική, θα γινόταν δάσκαλος.

«Λατρεύω τα παιδιά – όταν παρευρίσκομαι σε γάμο ή πάρτι, κάθομαι πάντα στο τραπέζι των παιδιών για να τους κάνω παρέα», υποστήριξε ο Tom Holland, ο οποίος δημοσιοποίησε τη σχέση του με την ηθοποιό Zendaya το περασμένο καλοκαίρι.

«Ανυπομονώ να γίνω μπαμπάς», δήλωσε με ενθουσιασμό ο ηθοποιός, κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε αν η 25χρονη σύντροφός του έχει τις ίδιες... βλέψεις και στόχους.


Πάντως, οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο «μπράβο» στον Tom Holland που παραδέχεται δημοσίως αυτή του την επιθυμία και δηλώνει διατεθειμένος να κάνει ένα διάλειμμα από την τόσο επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία, προκειμένου να επικεντρωθεί στη μελλοντική του οικογένεια.

Tom, είσαι είδωλο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Love is in the air! Η αποκάλυψη της Zendaya για τον Tom Holland θα σε κάνει... να λιώσεις

Tom Holland: Ο SpiderMan είχε γενέθλια και δες πώς του ευχήθηκε ο Jake Gyllenhaal

Φήμες θέλουν τη Zendaya και τον Tom Holland να αρραβωνιάστηκαν!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved