Mathilde Pinault: Όσα πρέπει να ξέρεις για την 20χρονη θετή κόρη της Salma Hayek

Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη του γνωστού επιχειρηματία François-Henri Pinault από τον πρώτο του γάμο!

Η Matilde Pinault είναι κόρη του γνωστού επιχειρηματία και ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, François-Henri Pinault. Ο François-Henri Pinault είναι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Kering». Υπό την ηγεσία του, η «Kering» έγινε ένας διεθνής όμιλος πολυτελών ειδών που έχει επί του παρόντος οίκους όπως οι «Yves Saint Laurent» και «Gucci».

O François-Henri Pinault απέκτησε τη Matilde το 2001 από τον γάμο του με την Dorothée Lepère. Μεγάλωσε μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό της, François Pinault, ο οποίος γεννήθηκε το 1999. Η Pinault πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια καθώς οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν μόλις τριών ετών.



Η αγάπη της Matilde Pinault για την ιππασία

Η νεαρή κοπέλα, εκτός από social media influencer, ασχολείται και με τη μεγάλη της αγάπη, την ιππασία. Φαντάσου ότι για πρώτη φορά έκανε ιππασία σε ηλικία πέντε ετών. Έχει συμμετάσχει σε διεθνείς διαγωνισμούς πόνυ όπως το «International Jumping of Bordeaux».

Αγωνίζεται επίσης τακτικά σε διάφορες εκδηλώσεις επίδειξης, όπως το «The Longines Global Champion Tours» και το «Longines Masters». Αυτή τη στιγμή κατοικεί στο Λονδίνο όπου προπονείται. Εκτός από την αγάπη της για την ιππασία, η Mathilde Pinault έχει κάνει modeling για το γνωστό fashion brand «Miasuki».



Η σχέση της με τη Salma Hayek

Η Mathilde Pinault είναι κοντά στον πατέρα της, François-Henri Pinault, με τον οποίο εμφανίζεται συχνά σε επιδείξεις μόδας. Διατηρεί άψογες σχέσεις και με τη θετή μητέρα της, την ηθοποιό Salma Hayek. Για τα 20α γενέθλιά της πέρσι τον Φεβρουάριο, η Salma Hayek κοινοποίησε μια κοινή φωτογραφία τους, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης: «Χρόνια πολλά στην πρωταθλήτριά μου. Είσαι ένα λαμπερό φως στη ζωή μας. Σ’ αγαπάω πολύ».

salma_hayek_valentina.jpg

Salma Hayek: Η σπάνια εμφάνιση με την κόρη της Valentina και όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη 14χρονη

https://www.instagram.com/p/CLhT9rIJPNK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Pinault κάνει επίσης παρέα με την ετεροθαλή αδελφή της, Valentina Paloma Pinault, η οποία γεννήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2007, από τη σχέση του François-Henri Pinault με τη Salma Hayek. Έχει και έναν θετό αδελφό, τον Augustin James, που γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2006 από την προηγούμενη σχέση του François-Henri Pinault με την supermodel, Linda Evangelista. Μπερδεύτηκες και εσύ με όλα τα παιδιά lol;

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @mathildepinault

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει! Οι κόρες της Heidi Klum μοιάζουν τρελά στη μαμά τους

Ryder Robinson: Ο γιος της Kate Hudson είναι ίδιος η μαμά του - Η σπάνια δημόσια εμφάνισή του

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved