BLACKPINK: Η Lisa παραδέχεται ότι φοβόταν να κάνει το solo ντεμπούτο της

Η Lisa των BLACKPINK μίλησε για τις ανησυχίες που είχε όταν ετοιμαζόταν να κυκλοφορήσει τον πρώτο της single δίσκο.

Η 24χρονη τραγουδίστρια των BLACKPINK, Lisa, κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο το single άλμπουμ της με τίτλο «Lalisa», ξετρελαίνοντας τους θαυμαστές της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο iHeartRadio Countdown, η σταρ της K-pop μουσικής συζήτησε τις αρχικές ανησυχίες της για την προώθησή της ως solo τραγουδίστρια, ενώ εξέφρασε την επιθυμία της να κάνει περιοδεία και να πραγματοποιήσει ξανά live εμφανίσεις για τους fans της.

lisa4 2

BLACKPINK: Το «Money» της Lisa γράφει ιστορία στο βρετανικό chart singles

Τα υπόλοιπα μέλη των BLACKPINK υποστηρίζουν τη Lisa

«Ανησυχούσα στην αρχή γιατί, ξέρετε, είναι η πρώτη φορά που κάνω πράγματα μόνη μου, χωρίς την ομάδα, χωρίς τα μέλη», εξήγησε η Lisa. Ωστόσο, το μέλος των BLACKPINK πρόσθεσε ότι τα υπόλοιπα κορίτσια του συγκροτήματος χαίρονται για εκείνη και την παρότρυναν να κάνει αυτό το βήμα στην καριέρα της.

https://www.instagram.com/p/CWaPAvOJlkp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είναι εξαιρετικά υποστηρικτικές. Είναι δύσκολο για μένα να κάνω πράγματα μόνη μου, να αποφασίζω πράγματα μόνη μου, αλλά νομίζω ότι έκανα εξαιρετική δουλειά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Lisa.

Στη συνέχεια, η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη διαφορά μεταξύ διαδικτυακών και ζωντανών συναυλιών. «Θέλω να συναντήσω τους θαυμαστές μου», είπε η star, η οποία εξέφρασε την επιθυμία της να εμφανιστεί ξανά μπροστά σε ζωντανό κοινό.

«Ρωτήσαμε την εταιρεία πότε μπορούσαμε να πάμε σε περιοδεία», αποκάλυψε η Lisa, αλλά σημείωσε ότι το πρακτορείο τους δεν είχε άμεσα σχέδια ώστε το συγκρότημα να ξεκινήσει ξανά τις περιοδείες έως ότου η κατάσταση με την πανδημία του COVID-19 γίνει πιο «σταθερή».

«Δε θέλουμε οι θαυμαστές να πρέπει να φορούν μάσκα και να μην επιτρέπεται να ουρλιάζουν, είναι περίεργο», πρόσθεσε η 24χρονη. «Θέλουμε να νιώσουμε την ενέργεια, θέλουμε να νιώσουμε την ατμόσφαιρα, οπότε θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι κανονικά και μετά νομίζω ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε την περιοδεία».



Η Lisa βρέθηκε θετική στον κορονοϊό

Την περασμένη εβδομάδα, η YG Entertainment επιβεβαίωσε ότι η Lisa είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό. Τα υπόλοιπα μέλη των BLACKPINK, οι Rosé, Jennie και Jisoo υποβλήθηκαν σε τεστ PCR μετά τη διάγνωση της 24χρονης, αλλά ευτυχώς ήταν όλα αρνητικά.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η κατάσταση της υγείας της Lisa είναι καλή και δεν παρουσιάζει κανένα ιδιαίτερο σύμπτωμα, ενώ πρόσθεσε ότι «και τα τέσσερα μέλη του BLACKPINK έχουν εμβολιαστεί πλήρως για τον COVID-19».

Cover photo: @lalalalisa_m

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

BLACKPINK: Η Lisa τόλμησε το απόλυτο καρέ κούρεμα και είναι απλά WOW (+10 καρέ για να διαλέξεις)

Oι 10 πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της K-pop - Θα σε ξετρελάνουν!

BLACKPINK: Η Lisa κυκλοφορεί την πρώτη της συλλογή με καλλυντικά - Lip stain, eyeliner, χαμός!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved