BTS: Θριάμβευσαν με μια WOW live εμφάνιση και τρεις νίκες στα American Music Awards

Το βράδυ της Κυριακής (21/11) πραγματοποιήθηκαν τα American Music Awards με μεγάλους νικητές τους BTS.

Είναι πάλι αυτή η εποχή του χρόνου!

Τα American Music Awards (AMAs 2021) πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, στο Microsoft Theater στο Λος Άντζελες, με παρουσιάστρια την Cardi B, η οποία αντιμετώπισε την τελετή απονομής και σαν μια επίδειξη μόδας, αλλάζοντας διαρκώς ρούχα. Το ντουέτο Silk Sonic, το νέο συγκρότημα του Bruno Mars με τον Anderson, ξεκίνησε δυναμικά τη βραδιά με το νέο τους τραγούδι «Smoking Out the Window», σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό.

https://www.instagram.com/p/CWjspi5vS8b/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο θρίαμβος των BTS

Οι BTS ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι των American Music Awards. Τέσσερα χρόνια μετά το ντεμπούτο τους στο show, οι Νοτιοκορεάτες σταρ του K-Pop συγκροτήματος κέρδισαν τρία βραβεία: Κορυφαίου Καλλιτέχνη της Χρονιάς, αλλά και το βραβείο καλύτερου συγκροτήματος και του καλύτερου ποπ τραγουδιού για το Butter. Οι 4 άλλοι υποψήφιοι του μεγάλου βραβείου των ΑΜΑs ήταν η Taylor Swift, ο Drake, ο The Weeknd και η Ariana Grande.

bts.jpg

Οι ΒΤS περπάτησαν ως μοντέλα για διάσημο Γαλλικό οίκο μόδας



Ενώ είχαμε καιρό να τους δούμε live λόγω της πανδημίας, οι BTS έβαλαν «φωτιά» στη σκηνή λόγω της τελετής απονομής. Η μπάντα τραγούδησε μαζί με τους Coldplay το «My Universe», ενώ στη συνέχεια έκλεισαν το show με το «Butter».

«Είναι πραγματικά τιμή μας να είμαστε σε αυτή τη σκηνή με τόσο εκπληκτικούς, τεράστιους καλλιτέχνες. Ήταν μια μεγάλη και εκπληκτική διαδρομή… κανένας δεν θα στοιχημάτιζε ποτέ ότι θα ήμασταν εδώ και θα παίρναμε αυτό το βραβείο, εκτός από όλους εσάς», δήλωσε ο Kim Nam-Joon στη σκηνή, αφού οι BTS κέρδισαν - για πρώτη φορά - το βραβείο του αγαπημένου καλλιτέχνη της χρονιάς.



Άλλοι νικητές της βραδιάς

Η Olivia Rodrigo, η οποία είχε τις περισσότερες υποψηφιότητες - επτά συνολικά-, κέρδισε το βραβείο νέου καλλιτέχνη της χρονιάς.



Η Taylor Swift κέρδισε τον τίτλο για το αγαπημένο ποπ άλμπουμ και το βραβείο αγαπημένης ποπ καλλιτέχνιδας. Να σημειώσουμε πως η Taylor Swift έχει τα περισσότερα AMAs στην ιστορία, 34 συγκεκριμένα.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μέλος των BTS έκανε δραματική αλλαγή στην εμφάνισή του και οι fans τρελάθηκαν

Oι ΒTS ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με πασίγνωστο οίκο μόδας

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved