Chase Stokes - Madelyn Cline: Χώρισαν μετά από έναν χρόνο σχέσης

Τα προβλήματα μεταξύ τους είχαν αρχίσει από τον Σεπτέμβριο.

Οι συμπρωταγωνιστές του σειράς «Outer Banks», Chase Stokes και Madelyn Cline, χώρισαν μετά από περισσότερο από έναν χρόνο που ήταν ζευγάρι.

«Ο Chase και η Madelyn δεν είναι πια μαζί», ανέφερε μια πηγή στο Page Six. «Δεν είναι μυστικό μεταξύ όσων τους γνωρίζουν, ότι χώρισαν».

Couple goals! Chase Stokes - Madelyn Cline: Είναι το τέλειο ζευγάρι εντός και εκτός οθόνης

Μια ακόμη πηγή αποκάλυψε ότι «τα πράγματα έγιναν δύσκολα μεταξύ του Chase και της Madelyn τον Σεπτέμβριο και μιλούσαν ανοιχτά με φίλους για τον χωρισμό μέχρι τον Οκτώβριο».



Ο 29χονος Stokes και η 23χρονη Cline ήταν σε σχέση από τον Απρίλιο του 2020. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της πρώτης σεζόν του εφηβικού δράματος στο Netflix «Outer Banks», όπου υποδύονται τον John B. Routledge και τη Sarah Cameron.

Η αρχή του ειδυλλίου

Ο ηθοποιός επισημοποίησε τη σχέση του με τη Madelyn Cline τον Ιούνιο του 2020, ανεβάζοντας στο Instagram μια φωτογραφία τους στην παραλία, η οποία απεικόνιζε τα πόδια τους.

https://www.instagram.com/p/CBbthiKpO3H/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Σκεφτόμουν ότι ήθελα να το δημοσιεύσω», εξήγησε αργότερα σε ένα Instagram live ο Chase Stokes, λέγοντας στη συνέχεια: «Μετά έστειλα μήνυμα στη Madelyn και της είπα "Τι πιστεύεις;" και εκείνη απάντησε "Δε με νοιάζει"».

Η νεαρή πρωταγωνίστρια, από την πλευρά της, παραδέχτηκε ότι δίσταζε να δημοσιοποιήσει το ειδύλλιό τους σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μετά την πρεμιέρα του «Outer Banks».

«Η σειρά που κυκλοφόρησε ήταν ήδη μια αρκετά μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου και επίσης μόλις είχαμε μπει σε καραντίνα, που είναι και αυτή μια τεράστια αλλαγή στη ζωή όλων μας εξαιτίας της πανδημίας», είχε δηλώσει η Madelyn Cline στο «Entertainment Tonight» τον Νοέμβριο του 2020.

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι απλά θέλαμε να δώσουμε λίγο χρόνο στη σχέση και να την απολαύσουμε όσο είναι καινούρια και φρέσκια ​​και απλώς να το κρατάμε για τον εαυτό μας».



Ωστόσο, η ηθοποιός είπε χιουμοριστικά ότι εκείνη και ο Stokes συνειδητοποίησαν τελικά ότι ήταν «απαίσιοι ψεύτες».

Το «Outer Banks» δεν ήταν η μόνη δουλειά στην οποία συνεργάστηκαν ο Chase Stokes και η Madelyn Cline κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. Το ζευγάρι του Hollywood πρωταγωνίστησε επίσης στο video clip για το remix του Kygo με τίτλο «Hot Stuff» της Donna Summer, το οποίο κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2020.

Cover photo: @hichasestokes

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved