Η Zendaya μιλά για το άγχος που της προκαλούν τα social media και την απόφασή της να απέχει

Το διάλειμμα από το Instagram έκανε πολύ καλό στην ψυχολογία της, υποστηρίζει η Zendaya.

Η Zendaya ανήκει στην κατηγορία των σταρ που δεν αγαπούν ιδιαίτερα τα social media, καθώς θεωρεί ότι μέσα από αυτά, η προσωπική της ζωή παίρνει τεράστια διάσταση και νιώθει πίεση με το να «πρέπει» να μοιράζεται με τους εκατομμύρια followers της, στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή.

Μιλώντας στο People In 10, η 25χρονη ηθοποιός αναφέρθηκε στις εσωτερικές της ανησυχίες, αποκαλύπτοντας ότι η υπερβολική χρήση του Instagram και του Twitter, της προκαλούν στρες και την κάνουν να σκέφτεται υπερβολικά την εικόνα που βγάζει προς τα έξω.

https://www.instagram.com/p/CVQkrQtPND3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Καλεσμένη σε γάμο; Κάν' το όπως η Zendaya και φόρεσε το πιο άνετο wedding guest dress

Παρά το γεγονός ότι έχει σε μεγάλο βαθμό την ανάγκη να αποκοπεί από τα κοινωνικά δίκτυα, η Zendaya δεν έχει πάρει ακόμη την απόφαση να διαγράψει τους λογαριασμούς της. Αυτό που κάνει και, σύμφωνα με την ίδια, την έχει βοηθήσει πολύ στο κομμάτι της ψυχολογίας της, είναι να μειώσει τη χρήση τους και να κάνει κατά καιρούς ένα διάλειμμα από αυτά.



«Ήμουν πάντα ντροπαλό παιδί. Το να είμαι ενεργή στα social media, είναι κάτι που με αγχώνει και με κάνει να σκέφτομαι υπερβολικά», δήλωσε χαρακτηριστικά η νεαρή ηθοποιός.

Η Zendaya έδωσε, επίσης, τη δική της συβουλή σε όσους έχουν παρόμοιους προβληματισμούς με εκείνη, λέγοντας: «Πάρτε τον χρόνο που χρειάζεστε και μη συγκρίνετε τον εαυτό σας με κανέναν άλλο».



Η αποχή από τα social media και η αντίδραση των fans της

Νωρίτερα φέτος, η Zendaya αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που όπως υποστηρίζει η ίδια, έκανε πολύ καλό στη ψυχολογία της.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η star του Hollywood δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω κάνει αναρτήσεις εδώ και καιρό και αυτό μάλλον δεν αρέσει καθόλου στους fans μου, και το καταλαβαίνω».



Ωστόσο, όπως υποστηρίζει η ίδια, είναι αποφασισμένη να κάνει απλώς αυτό που θέλει εκείνη και να μην ενδώσει στην πίεση και τις προσδοκίες των θαυμαστών της. «Προτιμώ να κάνω αυτό που αγαπώ και να δημοσιεύω κάτι μόνο όταν πρέπει να προωθήσω κάποια δουλειά μου», σχολίασε.

Cover photo: Associated Press

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved