Η Kendall Jenner έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη και ο τρόπος που επέλεξε, μας απογοήτευσε

Μέχρι και η Kris Jenner μας είχε προϊδεάσει

Εδώ και δύο ημέρες επικρατεί στο διαδίκτυο ένας αναβρασμός σχετικά με την ανακοίνωση που επρόκειτο να κάνει το βράδυ της Κυριακής η Kendall Jenner στο Twitter της. Η μητέρας της Kris Jenner ανέβασε στο account της στο Instagram, ένα βίντεο με την κόρη της να μιλά για κάτι πολύ σημαντικό, το οποίο όμως θα μας αποκάλυπτε αργότερα.

Όλοι άρχισαν να αναρωτιούνται περί τίνος πρόκειται, με τις εικασίες να είναι πολλές. Αρκετοί πίστευαν πως θα αποκάλυπτε κάποια απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης ή κάτι σχετικό με την προσωπική της ζωή και την σεξουαλικότητά της.

Τελικά δεν ήταν τίποτα τόσο σημαντικό, όσο έμοιαζε, αφού η Kendall μέσα από το πρόβλημα της ακμής της, θέλησε να ανακοινώσει τη συνεργασία της με μια εταιρεία που ειδικεύεται σε προϊόντα ακμής. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως στις περσινές Χρυσές Σφαίρες ένιωθε απίστευτα όμορφη μέσα στο φόρεμα και το make-up look που της είχαν φτιάξει, μέχρι που την επόμενη μέρα είδε όλα αυτά τα tweets σχετικά με την επιδερμίδα της και το πώς φαινόταν, και πραγματικά την έκαναν να ντρέπεται για το πρόσωπό της.

https://www.instagram.com/p/BsQx4BgF2GP/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Και κάπως έτσι μας ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη γνωστή εταιρεία, αναφέροντας πως είναι πλέον το πρόσωπο της εταιρείας αυτής. Εσένα πως σου φάνηκε όλη αυτή η κινητοποίηση;

Διάβασε ακόμη: Η Κendall Jenner «έφαγε» πόρτα από την Meghan Markle

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved