HoYeon Jung: H star της σειράς «Squid Game» απέκτησε 15 εκ. followers μέσα σε τρεις εβδομάδες

Όλοι μιλούν για το γνωστό μοντέλο Jung Ho-yeon από τη Νότια Κορέα, η οποία βρέθηκε από τις πασαρέλες στην υποκριτική!

Σίγουρα έχεις δει ή τουλάχιστον έχεις ακούσει για το νέο ψυχολογικό θρίλερ του Netflix, το Squid Game. Τώρα θα σου δώσω έναν ακόμα λόγο να προσθέσεις το Squid Game στη Netflix watchlist σου (αν δεν το έχεις κάνει ήδη). Και αυτός δεν είναι άλλος από την πρωταγωνίστρια της σειράς, Jung Ho-yeon, η οποία υποδύεται τη Βορειοκορεάτισσα Kang Sae-byeok.

Μπορεί να παίζει τον αριθμό 67 στο ψυχολογικό θρίλερ του Netflix, έχει αποκτήσει ωστόσο πολύ περισσότερους θαυμαστές από την πρεμιέρα του show στα τέλη του περασμένου μήνα.

Η Νοτιοκορεάτισσα ηθοποιός με τον πιο δημοφιλή λογαριασμό στο Instagram

Μέσα σε μόλις τρεις εβδομάδες, από 400.000 ακολούθους πλέον μετρά πάνω από 15.000.000 και σύμφωνα με το Forbes, αυτό την καθιστά την ηθοποιό με τους περισσότερους ακόλουθους στην πατρίδα της. Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι γεμάτος με glamorous φωτογραφίες στις οποίες φοράει designer outfits και ποζάρει για high-fashion photoshoots.

Σου αρέσουν οι Blackpink; Δες τα σύνολα που φοράει η καθεμία on repeat



Η Jung μίλησε σε συνέντευξή της για τον αυξανόμενο αριθμό ακολούθων της στο Instagram, λέγοντας: «Στην αρχή δεν το περίμενα καθώς έκανα τον έλεγχο σε πραγματικό χρόνο. Όταν άνοιξα την εφαρμογή, στη συνέχεια, ο αριθμός ανέβηκε και όταν την άνοιξα ξανά, ανέβηκε περισσότερο. Το γεγονός πως τόσοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ενδιαφέρονται μού φτιάχνει τη διάθεση», είπε.

Από τις πασαρέλες στη μικρή οθόνη

Η Jung ασχολείται με το modeling από τα 16, και το «Squid Game» είναι ο πρώτος της ρόλος στην τηλεόραση. Ενώ η σειρά του Netflix μπορεί να της έδωσε παγκόσμια φήμη, η Jung είναι γνωστή στη Νότια Κορέα εδώ και αρκετά χρόνια.

Το 2013 συμμετείχε στο Korea’s Next Top Model και βγήκε δεύτερη. Στη συνέχεια, φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της Vogue Korea, πήρε πτυχίο από το πανεπιστήμιο Dongduk και περπάτησε σε πολλές Εβδομάδες Μόδας.



Πρέσβειρα του Louis Vuitton

Το ταλέντο και την ομορφιά της πρόσεξε και ένας από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, ο Louis Vuitton. Όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, η 27χρονη ηθοποιός είναι η νέα πρέσβειρα του Οίκου. «Είναι τιμή μου να ξεκινάω μια νέα καριέρα και να γίνομαι, ταυτόχρονα, πρέσβειρα του Louis Vuitton», αναφέρει η ίδια σε δήλωσή της.

https://www.instagram.com/p/CUr3cYDBcEo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επιπλέον, το μοντέλο- ηθοποιός είναι σε σχέση με τον επίσης ηθοποιό Lee Dong Hwi από το 2016. «Είναι πολύ περήφανος για την επιτυχία μου στο Squid Game. Δεδομένου ότι είναι επίσης ηθοποιός, είναι καλός σύντροφος, καλός φίλος και καλός άνθρωπος. Ενθουσιάζεται για μένα πολύ και ανησυχεί κιόλας. Είναι κάπως σαν μπαμπάς», δήλωσε η ηθοποιός.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @hoooooyeony

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved