Τι κι αν είναι φθινόπωρο; Το καλοκαίρι της Ιφιγένειας Τζόλα μάς εμπνέει

Η νεαρή ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς», μας κάνει να θέλουμε να μην τελειώσει το καλοκαίρι!

Η Ιφιγένεια Τζόλα , η νεαρή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς» δεν σταματάει να μας φτάχνει τη διάθεση με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και με τις οποίες μας υπενθυμίζει ότι το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ.

Θέλουμε κι άλλο καλοκαίρι

Η Ιφιγένεια Τζόλα δεν έχει σταματήσει να μας μαγεύει με το χαμόγελό της και να μας παροτρύνει να γελάμε και εμείς μαζί της. Θες να νιώσεις και εσύ το ίδιο feeling με μας; Τότε μείνε να κάνουμε μαζί ένα scroll στο Instagram της τηλεοπτικής Βασιλικής από τη «Η Γη της Ελιάς» και να πάρουμε ωραία vibes απ' τις πολύ όμορφες, παιχνιδιάρικες και ζωντανές φωτογραφίες που μοιράζεται μαζί μας.

Εκτός από το χαμόγελό της ,το ενδιαφέρον μου κέντρισε και ο αυθορμητισμός της. Γι’ αυτό αποφάσισα να γράψω 8 λόγους που αυτήν τη στιγμή- εδώ στο γραφείο που κάθομαι- νιώθω να... ζηλεύω (πάντα με την καλή έννοια) το καλοκαίρι της Ιφιγένειας. Πραγματικά, θα ήθελα να το ζήσω και εγώ έτσι.

Κάν'το όπως η Ιφιγένεια Τζόλα! 5 διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις το τζιν παντελόνι (photos)

#1 Πραγματικά, τι να πω γι' αυτήν τη φωτογραφία. Με το που την είδα ήθελα να πάρω το πρώτο αεροπλάνο και να φύγω για Dubai. Να κυλιέμα και εγώ σε αυτούς τους αμμόλοφους, βρε παιδάκι μου.

Ιφιγένειά μου, με έκανες να ζηλέψω τόσο που πήρα την απόφαση να πάω επιτέλους και εγώ κανένα ταξιδάκι στο εξωτερικό.

first picture copy

#2 Το στυλ της είναι απλά υπέροχο. Δεν αγγίζει την υπερβολή και έχει βρει αυτό που πραγματικά της ταιριάζει και το υποστηρίζει απίστευτα. Δες για παράδειγμα αυτήν τη φωτογραφία. Floral μπλουζάκι με τζιν φούστα. Τι καλύτερο! Σίγουρα θα αντιγράψω και εγώ αυτό το look.

floral dress

#3 Μόλις είδα αυτήν τη φωτογραφία και συνειδητοποίησα πως η λέξη άσκηση στη καθημερινότητά μου αποτελεί παρελθόν. Είδα το κορμί της Ιφιγένειας και κατευθείαν έθεσα στον εαυτό μου νέα daily workouts.

bikini photo

#4 Τι πιο ωραίο από το να ξαπλώνεις στον καναπέ σου και να το απολαμβάνεις; Ξαπλωμένη στον καναπέ της μας δείχνει και η Ιφιγένεια Τζόλα ότι η χαρά κρύβεται πίσω από τις πιο απλές στιγμές. Θέλω τρελά να υιοθετήσω και εγώ αυτό το vibe της.

https://www.instagram.com/p/CTkNpHqs2gE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#5 Πόσο θα' θελα και εγώ σε ένα golden hour να με χτυπάει έτσι το ηλιοβασίλεμα και να το απολαμβάνω όπως η Ιφιγένεια!

https://www.instagram.com/p/CP8tnm8gZkc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#6 Ως λάτρης των ταξιδιών σε ελληνικά νησιά, μετά από αυτή τη φωτογραφία ενέταξα το νησί της Κύθνου στην travel list μου. Αυτό το μπλε φόντο το θέλω στις φωτογραφίες μου.

island ifi

#7 Πηγαίνετέ με στο Dubai και θα ξεκινήσω και εγώ γυμναστική... σας το υπόσχομαι!

fitness ifi

#8 Πιστεύω όλες ονειρευόμαστε να βρισκόμασταν εκεί αυτήν τη στιγμή.

https://www.instagram.com/p/CRwO_6EsRZ8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Μη φύγεις. Σου έχω κι άλλες φανταστικές φωτογραφίες της Ιφιγένειας στην gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved